پایگاه اطلاع رسانی

استاد حسین انصاریان

دستگيري سران تبشيري مسيحيت در تهران

دستگيري سران تبشيري مسيحيت در تهران

به گزارش شیعه آنلاین به نقل از ایسنا، مرتضي تمدن، استاندار تهران دیروز در مراسم افتتاح دارالقرآن بصيرت حکيميه از دستگيري و شناسايي برخي از سران جريان تبشيري در تهران خبر داد.
استاندار تهران در این مراسم گفت: امروز همان بحث تهاجم فرهنگي است که سال‌هاي پيش مقام معظم رهبري نسبت به آن هشدار دادند، زيرا به عينه مي‌بينيم انواع و اقسام فرق انحرافي، کاذب و فاسد براي اعتقادات ما دندان تيز کرده‌اند.
تمدن يادآور شد: اخيرا يک جريان فاسد و منحرف تحت لواي تبليغ مسيحيت افکار خود را از طريق محافل فرهنگي در جامعه ارائه مي‌دادند که حمايت از آنها توسط انگلستان که ام‌الفساد است و از گذشته در حوزه تهاجم نظامي و فرهنگي با اسلام و به ويژه شيعه دشمني تمام نشدني دارد انجام مي‌شد.
وی از دستگیری برخي از سران جريان تبشيري در تهران خبر داد و گفت: اين جريان مي‌خواست مسيحيتي همانند طالبان و وهابيت در اسلام طراحي کند که جاي پاي آنها پيدا شد و برخي از سران آنها در تهران به دام افتادند و ضربات اوليه به آنها وارد شد. 

منبع
  • شیعه انلاین