پایگاه اطلاع رسانی

استاد حسین انصاریان

استاد انصاریان: تفاوت مهم اسلام و غرب در نوع اندیشه و نگاه آنها به دنیا و آخرت است

استاد انصاریان: تفاوت مهم اسلام و غرب در نوع اندیشه و نگاه آنها به دنیا و آخرت است

حضرت استاد انصاریان فرمودند: صحیح فکر کردن در زندگی و تصمیم درست گرفتن برای ادامه مسیر یکی از مهم‌ترین مراحل زندگی است و این تصمیم، خوب گرفته نمی‌شود مگر با اندیشه صحیح و درست، چرا که اگر اندیشه انحرافی باشد و با نگاه قرآنی تطابق نداشته باشد اندیشه‌ای خطرناک است و عامل انحراف.

قرآن کریم در اینباره تاکید زیاد داشته‌اند و در نهایت راه‌کاری دیگر داده‌اند که اگر خود نیز نمی‌توانید درست فکر کنید و تصمیم بگیرد از عقل دیگران استفاده کنید و مشورت بگیرید.

معظم‌له خاطر نشان کردند: علاوه بر اندیشه و تفکر صحیح لازم است به موعظه‌های پیامبران نیز گوش دهیم چرا که خداوند در قرآن می‌فرماید پیامبر برای شما ناصح امین است و نسبت به شما خیرخواه می‌باشد. و کسی که به پند و موعظه‌های پیامبران گوش فرا دهد دنیا و آخرتش آباد می‌شود و یکی از مهم‌ترین آثار آن این است که جامعه خوب و سالمی ساخته می‌شود. زیرا پیامبران نسبت به قلب و روح تمامی انسانها امین هستند و دنبال تخریب قلب افراد نیستند و نمی‌خواهد چراغ معنوی روح شما را خاموش کنند.

ایشان فرمودند: مطابق حدیث امام صادق(ع) یکی از مهمترین ویژگی‌های ابوذر و همچنین بیشترین عبادت او صحیح فکر کردن بود؛ اینجاست که می‌توانیم نتیجه بگیریم اندیشه صحیح در دنیا و آخرت چه نتایجی دارد. استاد در ادامه به بحث مهم تفاوت نگاه اسلام و غرب به دنیا و آخرت اشاره داشتند و فرمودند: در غرب اندیشه غلط نسبت به زندگی وجود دارد و نتیجه آن فسادهایی است که در زندگی آنها پدیدار شده است، غرب به جایی رسیده است که دیگر گناه را گناه نمی‌داند و به قول قرآن به بیماری خودفراموشی دچار شده‌اند و فراموش کرده‌اند که مالک آنها خداست و اینها انسان هستند و باید اخلاق انسانی را به کار بگیرند.

جوانان ما نیز فکر نکنند غرب بهشت است و دنبال کسب درآمد با هدف رفتن به غرب نباشند چرا که این جوانان پاک وقتی وارد غرب می‌شوند اگر با عینک قران مجید به وقایع و زندگی نگاه کنند و نه با چشم سر خود انحرافات و عوامل جهنم را در انجا به خوبی خواهند دید و این انحرافات نتیجه اندیشه غلط است.

این استاد اخلاق در پایان با تاکید بر نگاه ویژه دین مبین اسلام به اندیشه و تفکر بیان داشتند: تمام دین اسلام نماز و روزه نیست بلکه دین حقیقتی جامع است و در صدر اسلام ابوذر با ندیشه صحیح درباره خدا، مردم و خودش رشد بسیار داشت تاجایی که خدا به او سلام رساند، اینجاست که می‌توان درک کرد اگر اندیشه صحیح باشد خدا نیز به بندگانش سلام می‌کند.