پایگاه اطلاع رسانی

استاد حسین انصاریان

آيا ما پيرو پيغمبريم؟

آيا ما پيرو پيغمبريم؟

من نمى‏دانم وقتى مردم مى‏گويند ما امت اين پيغمبريم، چقدر راست مى‏گويند؟ و منظورشان كدام پيغمبر است؟ اگر به‏واقع كسى معتقد به دينى باشد كه رسول خدا، صلى اللّه عليه و آله و سلم، آورده و خود را پيرو آن حضرت مى‏دانند، چرا رفتار آن‏ها اين‏قدر دور از تعاليم اسلام و عمل آن حضرت است؟

چند روز پيش، يكى از دوستان تماس گرفت و گفت: با شما كارى دارم! شب كه همديگر را ديديم سه چهار تا پرونده روى ميز گذاشت و گفت: از پارسال تا به حال كه جنس به مردم فروخته‏ايم، نتوانسته‏ايم مطالباتمان را وصول كنيم. از طرفى، حدود 700 كارگر در كارخانه كار مى‏كنند كه همگى صاحب زن و فرزند هستند و بايد ماه‏به‏ماه حقوقشان را بگيرند و تا به حال يك ماه هم حقوقشان عقب نيفتاده. از طرفى، به بانك‏ها و برخى شركت‏هايى كه با هم در ارتباطيم بدهكايم و قدرت پرداخت بدهى را هم نداريم. تنها كارى كه مى‏توانيم بكنيم براى اين‏كه بارمان سنگين‏تر نشود و كارخانه نخوابد و آبرويمان نريزد و بعد از يك عمر آبرودارى زندان نرويم اين است كه 500 نفر از كارگرها را با زن و بچه و با اشك چشم بيرون كنيم. خيلى هم تحت فشار قرار بگيريم، آن دويست كارگر را هم اخراج مى‏كنيم و در كارخانه را مى‏بنديم.
مال مردم را بردن ظلمى است كه گاه ضررش جبران‏ناپذير است. 500
انسان مظلوم خانواده‏دار و مستأجرى بايد از كار بيكار شوند، براى اين‏كه عده‏اى سرمايه اين كارخانه‏دار را به يغما برده‏اند. اين چه ظلمى است و چه كسى مى‏تواند پاسخگوى آن باشد؟
سخن قرآن اين است: «لا تبخسوا الناس اشيائهم».
نامردى و شيطنت و كم‏فروشى و خيانت نكنيد.

منبع
  • پایگاه عرفان