لطفا منتظر باشید

نامه شیعیان حجاز برای نماز جماعت

  • تاریخ انتشار:   1 ارديبهشت 1389
  • تعداد بازدید:   568

به گزارش شيعه آنلاين، شیعیان عربستان سعودی در نامه‏ای از «عبدالله بن عبدالعزیز» شاه عربستان درخواست کردند زندانیان آنان را آزاد کرده و ممنوعیت اقامه نماز جماعت را از شیعیان بردارد.
شیعیان عربستان با ارسال نامه‏ای به پادشاه عربستان از او خواستند تا اجازه اقامه نماز جماعت در مساجد شیعیان را صادر کند و مساجد را بازگشایی کرده، بازداشت‏شدگان شیعیان را آزاد کند.
در این نامه آمده است: «از آن مقام عالی درخواست داریم تا نسبت به رفع بی‏عدالتی درباره شیعیان دستورات خود را صادر کرده، برادران دینی ما را از زندان آزاد نموده و اجازه برپایی نماز جماعت را در مساجد این کشور به شیعیان بدهید».
گفتنی است که در هفته‏های گذشته تعدادی از شخصیت‏های شیعی عربستان سعودی ـ مانند «احمد الخضیر» 72 ساله، «فهد المکی» 64 ساله، «صالح المهنا» 50 ساله و «حسن المکی» 30 ساله ـ به دلیل اقامه نماز جماعت در منازل شخصی‎شان بازداشت شده و در زندان‏های این کشور به سر می‏برند.
گفتنی است تاکنون مقامات عربستان سعودی 9 مسجد شیعیان اثنی‏عشری و اسماعیلی را در شهرهای "الخبر" و "دمام" تعطیل کرده و از اقامه نماز جماعت در آن جلوگیری می‏کنند.
لازم به ذکر است که «امیر نایف» وزیر کشور عربستان روز گذشته در سخنانی اعلام کرده بود که مساجد شیعیان این کشور بازگشایی نخواهد شد.

منبع :
نظرات کاربران (0)
ارسال دیدگاه