
تحريف قرآن كريم در بزرگترين كشور اسلامی
شبكه تلويزيونی الجزيره در گزارشی اعلام كرد: ۹۰ در صد از نسخههای قرآن كريم در كشور اندونزی ـ بزرگترين كشور اسلامی ـ توسط چاپخانههای غيراسلامی منتشر میشود كه اين مسئله باعث شده تا نسخههای چاپی قرآن در اندونزی در معرض خطا و اشتباه قرار بگيرد.
به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران (ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاعرسانی «الوفد»، «آدانگ كارتانا»، مدير يكی از مؤسسههای انتشارات قرآن كريم در اندونزی در اين باره گفت: تعامل با نسخههای قرآن كريم در اين مؤسسههای انتشاراتی با سهلانگاری و كم توجهی در گردآوری و توزيع صورت میگيرد و متناسب با جايگاه كتاب مقدس نيست.
وی افزود: برخی از نسخههای چاپ شده در اين چاپخانهها دارای اشكالاتی هستند كه مسلمانان و مؤسسههای دينی پس از مشاهده اين اشكالات، نسخههای قرآن را به چاپخانهها پس داده و اين اقدام مؤسسههای انتشاراتی را از روی تعمد قلمداد كردند. اين در حالی است كه صاحبان غيرمسلمان اين مؤسسههای انتشاراتی منكر عمدیبودن اشتباهات در اين نسخههای قرآنی میشوند.
آدانگ كارتانا در ادامه بر كنترل و بازرسیهای مستمر و شديد بر جنبش چاپ قرآن كريم در اندونزی تأكيد كرد و گفت: برخی از چاپخانهها با انگيزه كسب سود بيشتر برای چاپ و نشر قرآن كريم از كاغذهايی با كيفيت بسيار پايين، كه در شأن قرآن نيست، استفاده میكنند تا بتوانند آن را ارزانتر به فروش رسانند، درحالی كه مسلمانان میتوانند به اندازه كافی قرآن چاپ و در اختيار مسلمانان قرار دهند. گفتنی است، وزارت امور دينی اندونزی، در سال ۱۹۵۷ ميلادی كميتههای دولتی با هدف تصحيح و بازنگری چاپهای قرآن كريم تأسيس كرد و كشور اندونزی در اوايل دهه 80 ميلادی، توانست يك مؤسسه انتشاراتی برای چاپ قرآن تأسيس كند و آن را جايگزين مؤسسههای انتشاراتی هندی و عربی كند.