
ارزش خرج كردن در راه اباعبدالله الحسین (ع)

ممكن است كه يك حسنه، هفتصد برابر پاداش داشته باشد. اگر مصلحت باشد در دنيا عطا مىكنند اما اگر مصلحت نباشد، پاداش آخرتى عطا مىكنند، اما يك حسنه را كه پروردگار به موسى بن عمران (عليهالسلام) فرمود آن حسنه بر عهده من است و بندهام را از دنيا نمىبرم تا در همين دنيا چند برابر به او پاداش بدهم و آن اين است كه اگر كسى يك دينار براى حسين من خرج كند، تا از دنيا نرفته است پاداش او را هفتاد برابر خواهم داد.
توقع نداشته باشيد كه اين هفتاد برابر در مال انسان باشد. گاهى مىبينيد پولى را در راه حضرت سيد الشهدا(عليهالسلام) و براى فرهنگ ابى عبدالله (عليهالسلام) و جلسات ايشان خرج كرده ايد، اما خداوند متعال طور ديگرى جبران مىكند؛ مثلًا عمرهاى نصيب شما مىكند كه در ذهن شما نمىآمده و شما را كمك مىكند كه اين عمره را با اخلاص انجام دهيد.
امام صادق عليهالسلام مىفرمايند: اين عمره وقتى انجام گرفت، پاداش آن مطابق اين است كه ده بار سطح كره زمين را از طلا بچينيد و در راه خدا صدقه بدهيد. اين لطف حضرت حق است. گاهى نيز آيات قرآن مجيد براى حسنه دادن، عدد معلوم نمىكنند. مىفرمايد: شما اين كار خوب را انجام بده، پاداش آن نامعلوم است؛ آنچه خودم بخواهم، اضافه مىكنم ،«وَاللَّهُ يُضَعِفُ لِمَن يَشَآءُ».
برگرفته ازکتاب صبرازدیدگاه اسلام نوشته استاد حسین انصاریان