لطفا منتظر باشید

تسليم شدن در برابر حق‏

در سوره بقره مى‏فرمايد:

«بَلى‏ مَنْ أَسْلَمَ وَجْهَهُ لِلَّهِ وَ هُوَ مُحْسِنٌ فَلَهُ أَجْرُهُ عِنْدَ رَبِّهِ وَ لا خَوْفٌ عَلَيْهِمْ وَ لا هُمْ يَحْزَنُونَ»

«بلى»؛ يعنى آرى، اگر انسان تسليم خواسته‏هاى پروردگار گردد آن دين با ارزش مى‏باشد، چنين افرادى در دنيا و آخرت، ترس و غصّه بى‏مورد به آنها هجوم نمى‏آورد و هميشه در باطن و در كنار محبوب خود، در امنيت و آرامش هستند؛ زيرا آنها خدا را دارند و مانند اين است كه همه چيز را دارا هستند و صاحب دنيا و آخرت مى‏باشند، آن كسى كه فقط دنيا را دارد در هنگام مرگ، آن را هم از دست او مى‏گيرند. كسى كه بدن، شهوت و پول دارد، عاقبت همه اينها را از دست او مى‏گيرند.

اهل تسليم با همه پاكان زمينى و آسمانى هماهنگ مى‏باشند.

«وَ لَهُ أَسْلَمَ مَنْ فِي السَّماواتِ وَ الْأَرْضِ»

تمام پاكان عالم بالا و پايين، برترين دين را جستجو مى‏كنند. آن كسى كه خود را تسليم پروردگار كند، برترين دين را دارد و هماهنگ با كلّ پاكان آسمانى و زمينى مى‏باشد.

منبع :
نظرات کاربران (0)
ارسال دیدگاه