لطفا منتظر باشید

به مناسبت آغاز هفته وحدت و میلاد با سعادت نبی اکرم (ص) و امام صادق (ع) مراسمی در باکو برگزار شد

به مناسبت آغاز هفته وحدت و میلاد با سعادت نبی اکرم (ص) و امام صادق (ع) مراسمی در باکو برگزار شد

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در این مراسم که به ابتکار رایزنی فرهنگی سفارت کشورمان و با حضور نماینده ولی فقیه در باکو، سفیر، ایرانیان مقیم و جمع زیادی از مردم جمهوری آذربایجان برگزار شد،استاد حسین انصاریان به تشریح پیام‌های رسالت پیامبر اکرم (ص) پرداخت.

وی با اشاره به احادیثی از پیامبراکرم (ص) تاکید کرد: دعوت اول پیامبر این بوده است که از تمامی خدایان، معبودان و تکیه گاه‌ها دنیایی و باطل جدا بشوید و فقط و فقط خدا را معبود بدانید و از فرمان و فرهنگ غیر او چشم بپوشید. دومین دعوت پیامبر به حقیقت این بود که شما ایمان بیاورید که من فرستاده خدا و معلمی از جانب خدا برای نشان دادن راه مستقیم هستم. اگر پیامبر بودن و معلم بودن من را قبول کنید تمامی جاده‌های دشمن به روی شما بسته خواهد شد.

استاد انصاریان با تاکید بر این که این دو حقیقت در واقع دعوت پیامبر اکرم (ص) به توحید و نبوت است، افزود: با تمسک و صیانت از ارزش‌های اسلامی می‌توان در اجابت این دعوت‌ها موفق بود.

منبع :
نظرات کاربران (0)
ارسال دیدگاه