لطفا منتظر باشید

استاد انصاریان: دینداری هزینه دارد و هزینه آن صبر در برابر سختیهای آنست!

استاد انصاریان: دینداری هزینه دارد و هزینه آن صبر در برابر سختیهای آنست!

حضرت استاد انصاریان در نهمین روز از ماه مبارک رمضان در حضور مردم مسجد امیر با تبیین آیه «من کان یرجوا لقاء ربه» اظهار داشتند: بیشتر مفسران لقاء رب در اینجا را به معنای شهود قلبی و باطنی نسبت به توحید صرف دانستند و لذت این شهود در بالاترین مراتب لذت اخروی است.

ایشان بابیان مراتب شهود در انسان‌های مختلف، حضرت امیر علیه‌السلام را از کسانی دانست که بالاترین مراتب شهود را دارا بودند؛ زیرا خود حضرت فرمودند خدایی را که شهود نمی‌کردند نمی‌پرستیدند«لم أعبد ربا لم اره» .

ایشان در ادامه به جایگاه و مقام پرمنزلت علما اشاره داشتند و افزودند: اهل علم درهرصورت یک‌قدم جلوتر از دیگران هستند و در قیامت دارای احترام ویژه‌ای هستند و آنان هستند که به مقام خشیت از خداوند رسیدند «انما یخشی الله من عباده العلماء» و به همین جهت پیامبر گرامی اسلام صلی‌الله علیه و آله کسب علم را به منزله یک فریضه میداند که از «واجب» هم شدیدتر است «طلب العلم فریضة».

این اندیشمند فرهیخته در تبیین ارزش علم فرمودند: وقتی در احکام فقهی اسلام خریدوفروش سگ حرام است ولی خریدوفروش سگ تعلیم‌دیده حلال است همین امر حاکی از ارزش تعلیم و آموزش در اسلام است و به‌طریق‌اولی انسان‌هایی که از تعلیمات خاصی برخوردارند نیز از احترام و ارزش بالاتری برخوردارند و از همین روست که در روایات آمده هرگاه عالمی از قبرستانی گذر کند در آن لحظه عذاب از اهل قبور گرفته می‌شود.

وی در ادامه با اشاره به آیه آخر سوره کهف راه رسیدن به لقای الهی را عمل صالحِ بدون هرگونه شرک دانستند «من کان یرجوا لقاء ربه فلیعمل عملا صالحا و لا یشرک بعبادة ربه احدا»

حضرت استاد انصاریان در پایان به این مهم اشاره داشتند که هر کس وارد فضای دینداری شود باید منتظر سختیها و مشکلات فراوانی باشد چراکه شخصی به پیامبر عرضه داشت من خداوند را دوست دارم و حضرت در پاسخ به او فرمود: پس اکنون منتظر سختیها و بلا باش «احب الله استعد للبلاء» و در تکمیل این بخش افزودند اگر آیه الله مدرس هم مثل تیمورتاش و تدین نسبت به رضاخان تواضع میکرد دچار این همه سختی و گرفتاری نمیشد و اصولا دینداری هزینه دارد و هزینه آن تحمل همین مشکلات است تا فرد در این امتحانات آبدیده شود و عیار ایمان و تقوایش افزوده گردد .

منبع :
نظرات کاربران (0)
ارسال دیدگاه