لطفا منتظر باشید

استاد انصاریان: «به من چه» در سبک زندگی شیعی جایی ندارد

استاد انصاریان:  «به من چه» در سبک زندگی شیعی جایی ندارد

استاد حوزه و دانشگاه گفت: بی تفاوتی و «به من چه» گفتن در فرهنگ و سبک زندگی شیعی جایی ندارد.

به گزارش خبرگزاری فارس از شیراز به نقل از روابط عمومی جامعه روحانیت این شهر، حضرت استاد حسین انصاریان در حرم مطهر حضرت سیدعلاءالدین حسین(ع) شیراز اظهار داشت: در صفحه سوم کتاب محاسن برقی حدیثی ذکر شده از آن امام همام که نشان‌دهنده دغدغه و دلسوزی بسیار امام صادق (ع) برای رشد انسانها است.

وی افزود: در قرآن کریم و آیه «تعاونوا علی البر و التقوی» بر لزوم شرکت در تمام افعال خیر تاکید شده است.

این خطیب شهیر اضافه کرد: امام صادق از 3 هزار کیلومتری مراقب شیعه‌ای در ایران بود و این رفتار باید الگوی ما شیعیان باشد.

این استاد حوزه و دانشگاه بی‌تفاوتی را مربوط به حیوانات دانست و تصریح کرد: انسان‌ها دارای روح هستند و به هم وابستگی ریشه‌ یافته از حضرت آدم و حوا دارند و از این رو هیچ انسانی از دیگران جدا نیست و نباید نسبت به دیگران بی‌تفاوت باشد.

وی خاطر نشان کرد: امام حسین(ع) نیز در هنگام حرکت از مدینه به کربلا در یک منطقه شنیدند که دزدی گردن کلفت و شجاع در محلی به راهزنی مشغول است و شخص امام خود برای هدایت آن فرد مراجعه کردند و در مقابل هدیه اسبی تندرو از طرف آن فرد فرمودند: من برای هدایت تو و نجاتت از آتش جهنم به سراغت آمده‌ام و پول و اسب و چیزهایی مانند این برای من ارزشی ندارد.

این خطیب توانمند ابراز داشت: در آن روایت شخصی به نام عبدالحمید طائی نقل می‌کند که محضر امام صادق (ع) بودم و امام (ع) با خط مبارکشان نامه‌ای یک خطی به این مضمون به یکی از شیعیان ساکن در ایران نوشتند به این مضمون که «من اتق الله وقاه و من شکره زاده و من اقرضه جزاه» و به من دادند تا به او برسانم.

وی ادامه داد: این حرکت امام به معنی آن است که اصطلاح «به من چه؟» را از زندگیتان حذف کنید و حتی نسبت به دوستانتان که در مسیر دوری از شما هستند، نیز بی‌تفاوت نباشید.

استاد انصاریان در ادامه گفت: امام صادق (ع) از مشاهده انحراف جامعه و شیوع گناه، فاصله گرفتن مردم از خداوند متعال و رفتن به سمت دوزخ نگران بودند و مشاهده می‌کردند که گناه سبب تیره‌بختی مردم شده و تمام درهای سعادت را به روی آنان خواهد بست و از این رو به شدت به دنبال هدایت مردم بودند و این امر را با دلسوزی دنبال می کردند و همیشه دغدغه مردم را داشتند.

منبع :
نظرات کاربران (0)
ارسال دیدگاه