قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

استاد حسين انصاريان : اگر مرجعيت از بين برود زحمات انبياء از دست خواهد رفت

 به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی ، حضرت استاد حسين انصاريان عصر روز سه شنبه در همايشي با عنوان بررسي نقش مرجعيت شيعه در احياي دين و هدايت نسل جوان كه به مناسبت سومين سالگرد حضرت آيت‌الله فاضل لنكراني در دانشگاه قم برگزار مي‌شد اظهار داشت: بايد عظمت فتواي مراجع در شيعه به مردم يادآوري شود.
ایشان  در ادامه افزودند : عده‌اي سعي مي‌كنند اين جايگاه عظيم را با ماهواره‌ها و روزنامه‌ها و سايت‌هاي دشمن بشكنند اما بايد توجه داشت كه اگر مرجعيت از بين برود زحمات انبياء و ائمه اطهار از دست خواهد رفت.
وي با يادآوري قيام سال 42 خاطر نشان كردند : در سال 42 مرجعي كه مي‌ديد فضاي فرهنگي جامعه گرايش به اعمال ضد اسلامي دارد وارد صحنه شد و در مقابل اين اعمال ايستاد و در آن زمان بسياري از افراد بابصيرت با درك اين موضوع پشت ايشان ايستادند و وي را ياري كردند. در سال های آغازین مبارزه که امام خمینی‌‌‌(ره) خطر حکومت غیر اسلامی را حس می کرد، با ورود به صحنه، مراجع بزرگی را پشت سر خود دید که با فتاوایی اعلام کردند که در این زمان تقیه حرام است.


اين استاد حوزه و اخلاق  ادامه دادند : بسياري از مراجع بزرگ در اين صحنه حاضر شدند و با فتواي خود مبني بر اين‌كه تقيه حرام است كاري كردند كه در نهايت در سال 56، 35 ميليون نفر در برابر بدنه حكومتي كه در آن روز متكي به آمريكا و روسيه بود آن حکومت را متلاشي کردند و  انقلاب اسلامي ايجاد شد كه بايد اين حاكميت پاس داشته شود.
استاد حسین انصاريان ادامه دادند : اگر امروز دولتمردان غير از آرمان‌هاي مراجع گام بر دارند خيانت‌شان از شاه خطرناك‌تر است چرا كه او نمي‌گفت من بي‌كرواتم، من محاسن دارم و من مومنم اما امروزه ادعاي داشتن اسلام و مومن‌ بودن مي‌شود.
وي با اشاره مجدد به مبارزات امام خميني در قبل از انقلاب يادآور شد: پس از خطرات بزرگي كه براي امام خميني پيش آمد يكي از مراجعي كه بدون ملاحظه و رو در بايستي پشت سر امام ايستاد مرحوم آيت‌الله العظمي فاضل لنكراني بود.
معظم له در ادامه افزودند : پس از انقلاب هم اين مرجع بزرگ مركز فقهي ائمه اطهار را تاسيس تا به دنيا نشان دهد حقوقي كه شما از آن دم مي‌زنيد پيش حقوقي كه ائمه ما آن‌را تعريف كرده‌اند مانند بچه‌اي دهان ناشاسته از شير است.
ایشان در پایان اظهار داشتند : مرحوم آيت‌الله فاضل لنكراني جاذبه بسيار شديدي را براي جذب جوان‌هاي متعهد و شايسته ايجاد كرده است و با مجذوب كردن آنها به سوي اسلام انسان‌هايي متعهد، شايسته و سعادتمند تربيت كرده‌اند.


منبع : روابط عمومی و امور بین الملل مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب


بیشترین بازدید این مجموعه