ديدار پاپ واتيكان بنديكت شانزدهم از اردن و سفر زيارتي او به فلسطين يك سيلي ديگري به روي مسلمانان ميباشد، او از بيحرمتي صريح خود به اسلام عذرخواهي نميكند.
به گزارش شيعه آنلاين به نقل از فارس، روزنامه الاحرار در سرمقالهاي از بيحرمتي پاپ به مقدسات اسلامي و سكوت برخي كشورهاي عربي در اين زمينه ابراز تاسف كرده است.
روزنامه الاحرار الجزاير در سرمقالهاي به قلم نجيب بلحيمر تحت عنوان "خفت و خواري " مينويسد: ديدار پاپ واتيكان بنديكت شانزدهم از اردن و سفر زيارتي او به فلسطين يك سيلي ديگري به روي مسلمانان ميباشد، او از بيحرمتي صريح خود به اسلام عذرخواهي نميكند و كساني كه او را به مسجد الحسين بن طلال همراهي ميكردند به او دستور ندادند كه هنگام ورود به مسجد كفش خود را درآورد و وي با همان حالتي كه وارد كليسا، قهوهخانه و يا رستوراني ميشود به مسجد وارد ميشود.وي در اردن از روابط خود با ملت يهود و سازش او بااين ملت سخن گفت. كساني كه دور و بر پاپ بودند و از او استقبال ويژهاي كردند نخواستند كه اين صاحب قداست را آزرده خاطر كنند و به همين جهت به او اجازه دادند كه با كفش وارد مسجد شود شايد منظور از اين نزاكت و مهرباني تاكيدي بر مسامحه مسلمانان به ويژه در قبال پيشواي مسيحيان كه كمال بيحرمتي به دين و مقدسات اسلام كرده است، باشد. بد نيست كه پاپ در داخل مسجد نماز گذارد و مهم هم نيست كه چه چيزي را بخواند ولي سرانجام نماز خواند و مسلمانان هم به جهان ثابت ميكنند كه براي اثبات عدم افراطگري خود آماده چشمپوشي از هر چيزي ميباشند. تنها مشكل اين نيست كه پاپ از بيحرمتي خود به اسلام عذرخواهي نميكند بلكه مشكل بزرگتري وجود دارد و آن اينكه پاپ از سوء تفاهم سخن ميگويد كه اين به مثابه يك اتهام ديگري به مسلمانان ميباشد.حال مشكل بزرگتر از آن اين است كه مقامات رسمي اردن سخن پاپ از سوءتفاهم را به عنوان عذرخواهي او ميشمارند، انگار دولت اردن خود را نماينده مسلمانان جهان گماشته است. در صورتي كه واضح و روشن است كه پاپ عذرخواهي از مسلمانان را شديدا رد ميكند و وقتي كه پاپ ميگويد اين سوء تفاهمي است يعني بر گفته اول خود تاكيد دارد. در عوض پاپ با درخواستهاي زياد اسرائيليها مواجه ميباشد. اسرائيليها از او خواستند كه مسئله هولوكاست را در واتيكان مورد بررسي قرار داده و يكي از وزراي دولت نتانياهو از او خواست آن اسقف كاتوليكي كه حادثه هولوكاست را رد كرده است را بلافاصله اخراج كند. با كمال اطمينان، پاپ در خصوص روابط خود با ملت يهود با احساسات شورانگيزي سخن ميگويد، او جزئيات تاريخ را به دقت بررسي كرده تا نشانههايي دال بر نزديكي كليسا به يهوديان ورد كليه سوابق تاريخي را پيدا نمايد. امروز مسلمانان به گفتگوي تمدنها مشغول ميباشند و حاضرند حتي با خودداري از دفاع از دين خود، مخالفت خود را با تروريسم ثابت نمايند و اين نهايت خفت و خواري آنها را مي رساند.
منبع :شیعه آنلاین