قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

برگزاری نشست مشترک بررسی و تدوین طرح تحقیقاتی عرفان اهل بیت (ع) درقم

سومین نشست از سلسله نشستهای مشترک بررسی و تدوین طرح تحقیقاتی عرفان اهل بیت (ع) به ریاست حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمد احمدی در مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی برگزار گردید.
به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی ، آیت پیمان در این نشست با ارائه گزارشی هدف از برگزاری آن را تجمیع دیدگاه ها ونقطه نظرات صاحبان اندیشه  ذکر کرد و افزود: این هم اندیشی پنجره های جدیدی را خواهد گشود و افق های روشنی را ترسیم خواهد کرد.
وی با اشاره به فعالیت های متمرکز مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی در حوزه عرفان اهل بیت(ع) گفت: مهم ترین اقدامی که تاکنون مرکز در این خصوص انجام داده شرح و تفسیر مصباح الشریعه و مفتاح الحقیقه منسوب به امام صادق(ع) به نام "عرفان اسلامی" در 15 مجلد  است که سال گذشته ازچاپ خارج شد و مورد استقبال  نیز قرار گرفت.
مدیر عامل مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی با اشاره به تهیه و تدوین طرح  تحقیقاتی عرفان اهل بیت (ع)گفت: اهمیت علمی مرکز از ابتدا طرح را از جمله پروژه های مهم خود تلقی نمود و هئیتهای تخصصی در این خصوص برگزار کرد که مورد استقبال مجامع حوزوی و دانشگاهی قرار گرفت.
ریاست سارمان مطالعات و تدوین کتب دانشگاهی در این نشست با استقبال از اجرای این طرح، توجه به مبانی و ریشه یابی اصول عرفان اهل بیت(ع) همراه با استدلال عقلانی و استقلال فکری را مورد توجه قرار داد و گفت: عرفان اسلامی باید ناب باشد و موجب بیداری همگان شود.
حجت الاسلام والمسلمین دکتر احمدی با اشاره به گسترش عرفان های کاذب در جامعه عنوان کرد: شناسایی عرفان حقیقی و عارفان حققیقی مساله ایست که هم قابلیت خنثی سازی عرفان های دروغین را دارد و هم می توان آن را به دنیا عرضه کرد.
دکتر عبدللهیان مدیر اجرایی پروژه، ضرورت برگزاری این نشست را در تبییین و اجماع دیدگاه ها دانست و افزود: همه جانبه بودن و جامعیت طرح با استقلال فکری  همراه با مستندات دینی میسر می گردد. 
حجت الاسلام لاجوردی مدیر موسسه تحقیقاتی لیله القدر همه جانبه نگری، جامعیت و ارائه نتایج و آثار با ادبیات مردم را مورد توجه قرارداد و گفت: امروز خلا یک موسوعه عرفانی، مجله عرفانی به خصوص در زمینه عرفان های نوظهور امری محسوس است واگر تحقق نیابد عرفان های کاذب رشد و نمو می یابند.
دکتر جوادی  از اساتید دانشگاه نیز در این نشست ارکان دین را معرف، عقاید، نظام ها و احکام ها بر شمرد و افزود: نقطه عزیمت اانسان به دین معارف است و این معارف باید براساس زبان فکری مردم و با قابلیت نقد و بررسی عرضه شود.
خاطرنشان می شود طرح تحقیقاتی عرفان اعل بیت توسط مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی و با مشارکت سایر نهاد های تحقیقاتی حوزوی و دانشگاهی در حال تدوین می باشد.                             


منبع : روابط عمومی و امور بین الملل مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب


بیشترین بازدید این مجموعه


آخرین مطالب


بیشترین بازدید این مجموعه