قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
تاریخ انتشار : 10 تير 1390 ساعت 00:00 صبح

سبک شمردن محرمات، گناهی بزرگ است

   آيت الله استاد شيخ حسين انصاريان در حرم رضوي

 سبک شمردن محرمات، گناهی بزرگ است 

 

سخنران و خطیب کشور در حرم مطهر رضوی با بیان اینکه دشمنی با قرآن و اهل بیت (ع) گناه کوچکی نیست، گفت: سبک شمردن محرمات گناهی بزرگ است و سبک شمردن فرهنگ اهل بیت(ع) از آن بزرگ‌تر است.

 

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، آيت الله شیخ حسین انصاریان، شب گذشته (5 تیر) در جمع هزاران نفر از زائران و مجاوران حرم حضرت علی بن موسی الرضا(ع) در صحن جامع رضوی گفت: هنگامی که در محشر به رسول خدا(ص) اجازه سخن گفتن داده شود، کل اهل محشر صدای ایشان را خواهند شنید و ایشان اولین سخنش خطاب به خداوند در حالی که با یک دست قرآن را بلند می کند و با دست دیگر دست اهل بیت(ع) را می‌گیرد این است که از تک تک مردم سؤال کن که بعد از من با قرآن و اهل بیتم چه کار کردند؟

 

 

این استاد حوزه علمیه با بیان اینکه انسان های بی‌حجاب و بد حجاب، درغگویان و تهمت زنان قادر به پاسخگویی در محشر نیستند، گفت: این افراد عملا در محشر پاسخگوی اعمال خود نیستند و قرآن در سوره آل عمران می‌گوید: "این افراد به خداوند التماس می‌کنند که از آتش دورخ نجات پیدا کنند" ولی خداوند می‌فرماید"من پاسخ آن‌ها را تا ابد نخواهم داد"، دشمنی با قرآن و اهل بیت گناه کوچکی نیست و سبک شمردن محرمات گناهی بزرگ است و سبک شمردن فرهنگ اهل بیت(ع) از آن بزرگ‌تر است.

 

 

وی با استناد به قرآن کریم ادامه داد: روز قیامت مرد و زن هر عذری بیاورند، خداوند عذر آن‌ها را قبول نمی کند، خداوند متعال در هر دوره‌ای افراد بسیار پاکدامنی را دارد که در قیامت آن‌ها را به مردم ارائه می‌دهد.

 

 

این استاد اخلاق حوزه علمیه خاطرنشان ساخت: در روایتی از کتاب کامل الزیارات آمده است که امام صادق(ع) می‌فرمایند"قبر جدم حسین(ع) را هرکسی زیارت کند از زیارت امام زنده بالاتر است".

 

 

وی در ادامه گفت: امام رضا(ع) می‌فرمایند "گریه کردن بر حسین ما برای کسی که اشک چشم دارد واجب است"، باید توجه داشت که دستگاه خلقت طبق آیات قرآن است و گریه کردن مردم همه ثبت و ضبط می‌شود و در قیامت بر اشک ریختن برای سید الشهدا(ع) گواهی می دهد.

 

 

وی در ادامه با اشاره به فضیلت های دعا در شب جمعه تصریح کرد: اهل بیت(ع) شب جمعه را کمتر از شب قدر نمی‌دانستند، از اعمالی که برای این شب بزرگ نقل شده است، خواندن دعای ملکوتی و بی‌نظیر کمیل است و این دعایی است که علی(ع) در نیمه شب، در شب‌های جمعه در تاریکی مطلق در سجده با چشمان گریان می‌خواندند.

 

 

استاد انصاریان ادامه داد: کسانی که همانند علی(ع) به خدا(ص) معرفت داشته باشند و باطنشان دریای بی‌نهایتی از عشق به پروردگار باشد، با این نوع عبادت‌ها خسته نمی‌شود، بلکه هنگامی که عبادت‌شان پایان می‌یابد، اندوه و رنج به سراغ آنان می‌آید، برای اینکه ارتباط آن‌ها با خدا تمام شده است.

 

پایان پیام/


منبع : خبرگزاری شبستان
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب


بیشترین بازدید این مجموعه