قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

نظر نويسندگان منصف اروپايى در مورد تمدن اسلامى‏


اگر نود و نه نفر از اروپايى ها بى انصاف هستند، ممكن است يك نفر آنها منصف باشد. اروپايى هاى منصف در كتاب هاى خود نوشته اند كه تمدن امروز جهان، محصول زحمات هزار ساله امت «محمد بن عبدالله صلى الله عليه وآله» است.

اين حرف، از دانشمندان منصف اروپا است. سه منبع بسيار مفصل و گسترده اى را نام مى برم. ببينيد كه نظر منصفان آنها نسبت به زحمات مردم و علماى مسلمان، براى پويا شدن اين تمدن چيست.

يك كتاب «تاريخ تمدن اسلام» اثر «گوستاو لوبون» فرانسوى، دوم: كتاب «تاريخ تمدن» جرجى زيدان مسيحى و سوم: سه جلد كتاب بسيار با ارزش «خورشيد اسلام در اروپا» است. در اين كتاب ها ذكر شده است كه نود درصد سهم اين برنامه گسترش تمدن در دنيا از ايرانى ها است كه اگر ما اين سفره را پهن نمى كرديم، اروپا هنوز در وحشى گرى و بربريت بود.

علم را از ما گرفتند، البته زحمت كشيدند و آن را رشد دادند. با علم، ابزارى را ساختند و آنها را چماق كردند و سيصد سال بر سر تمام مسلمان ها زدند. اين قدرشناسى اروپايى ها از مسلمان ها است.

انبيا با جايگاه سياسى غلط مخالف بودند و مى گفتند: معنى ندارد كسى در رياست با عواملش آقايى كند و بقيه بردگى. بدنه حكومت از مهمترين فرد تا آخرين فرد آن، بايد خادمان با ايمان، دلسوز، مخلص و معنوى براى تك تك ملت باشند.

اين جايگاه سياسى اسلام است.

 


منبع : پایگاه عرفان
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب


بیشترین بازدید این مجموعه