قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
تاریخ انتشار : 14 ارديبهشت 1394 ساعت 11:34 صبح

استاد انصاریان : حلال خوری  برای همه ممالک و انسان ها امنیت ساز است

 

حضرت استاد حسین انصاریان در جمع شیعیان ارمنستان که بمناسبت ولادت امیرمومنان علیه السلام در مسجد کبود ایروان حضور یافته بودند فرمود : حلال خوری  برای همه ممالک و انسان ها امنیت ساز است.

 

استاد انصاریان که به دعوت نماینده فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در کشور ارمنستان به این کشور سفر کرده اند در جمع علاقه مندان مکتب اهل بیت که با استقبال گسترده در مسجد کبود ایروان حاضر شده بودند با اشاره به روایتی از وجود مبارک امیرمومنان به هفت خصلتی که آن حضرت برای مومن بیان فرمودند اشاره نموده و فرمودند :

اولین خصلت مومن در نگاه نورانی حضرت امیر ع این است که (طاب مکسبه ) مومن کسی است که درآمد و معیشت و کار و کوشش و تمام امور مادیش پاک و حلال باشد . مومن ارتباط با هیچ گناه مالی ندارد و تا آخر عمر به مال و ملک و حق مردم تجاوز نمیکند .

معظم له در ادامه به آثار شوم حرام خواری در آیات و روایات اشاره فرموده و با استناد به قرآن فرمودند : آتش دوزخ نتیجه شوم حرام خواری است که انسان با اعمال خود آن را یه دست می آورد . در قیامت از شکم حرام خوار آتش ظهور می کند و تبدیل به جهنم می شود ( ان الذین یاکلون اموال الیتامی ظلما انما یاکلون فی بطونهم نارا )

ایشان فرمودند: رسول با کرامت اسلام می فرمایند : حرام در نسل انسان هم اثر می گذارد و امروزه دانشمندان آلمانی به این نتیجه رسیده اند که کسانی که مشروبات الکلی می خورند بعد از هر مستی دو هزار سلول مغز آنان می میرد و تا هفت نسل آثار منفی الکل اثرگذار خواهد بود .

استاد انصاریان سپس به آثار شگفت حلال خوری اشاره نمودند و فرمودند: طبق نظر رسول اکرم (ص) کسی که در مسیر یافتن حلال حرکت می کند مانند مجاهد فی سبیل الله است و اگر در این مسیر جان خود را از دست بدهد اجر شهید را دارد . شیخ بهایی به نقل از یکی از اولیای خدا فرمودند : اگر یه عدد نان حلال به دست بیاورم آن را خشک می کنم و می کوبم و در ظرفی می ریزم و هر بیماری که به من مراجعه کند به قصد شفا به او میدهم و قطعا خوب خواهد شد .

این مفسر قرآن در ادامه فرمودند : اهل مملکتی نسبت به مال و زندگی خود در ارتباط با حلال خور در امانند و حلاخور برای همه مملکتها و انسان ها امنیت ساز است .

ایشان در ادامه به خصلت های دیگر مومنان ازجمله : پاک بودن نیت مومن ، حسن اخلاق ، انفاق ، سکوت ، انصاف و مصون بودن مردم از شر او اشاره نموده و به توضیح اجمالی هر یک پرداختند.


منبع : پایگاه عرفان
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب


بیشترین بازدید این مجموعه