قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
تاریخ انتشار : 17 ارديبهشت 1394 ساعت 1:44 بعد از ظهر

استاد انصاریان: نزدیک دو قرن است که ایران به خاطر مستی یک شب شاه قاجار به عقب ماندگی دچار شده است + تصاویر

 

استاد انصاریان در جمع اساتید  و دانش آموزان مدرسه ایرانیان ایروان ضمن انتقال تجربیات خود فرمودند: نزدیک دو قرن است که ایران به خاطر مستی یک شبه شاه قاجار به عقب ماندگی دچار شده است.

استاد انصاریان در ادامه سفر خود به ارمنستان با اساتید و دانش آموزان مدرسه ایرانیان ایروان دیدار و به انتقال تجربیات خود پرداختند. ایشان در ضمن بیان 5 مساله نکات قابل توجهی را به دانش آموزان و اساتید این مدرسه منتقل نمودند.

استاد انصاریان اولین نکته قابل توجه را توجه به علم و دانش اندوزی مطرح کردند و فرمودند: علم یعنی سفر از تاریکی ها به سوی روشنایی، نمی دانم، تاریکی و نوعی حیوانیت است و نادان درحد ندانستن خود از دایره عظیم انسانیت خارج است.

ایشان ضمن توجه دادن به این حقیقت که غرب از قرن ها پیش قصد داشته که عنوان نمی دانم و نمی توانم را در جهان، بخصوص ایران نهادینه کند، فرمود: طبق اسناد محرمانه منتشر شدة انگلستان، نائب السلطنه کمپانی هند شرقی به سفیر انگلستان در ایران می نویسد که من مبلغ هنگفتی را سالیانه برای شما ارسال می کنم تا در بی‌سواد نگاه داشتن ملت ایران هزینه شود. یکی از جنایات آنان از بین بردن مفاخر علمی و مدیران توانمند اجرایی کشور مثل امیرکبیر و قائم مقام فراهانی و شیخ فضل الله نوری و ... بود.

ایشان با اشاره به خدمات امیرکبیر و توجه دادن به این نکته که او عالمی آگاه و مدیری توانمند بود، فرمودند: اجازه قتل این شخصیت ارزشمند به واسطه مستی یک شبه ناصرالدین شاه قاجار داده شد و ایران دچار خلاء سنگینی شد و به عقب افتادگی دچار شد. این نمونه ای از اثار شوم شراب خواری است که به همین جهات اسلام مطلق شراب خواری را حرام می داند.

استاد انصاریان با تشویق جوانان به علم اندوزی و توجه دادن به توصیه های پیامبر اکرم(ص) مبنی بر اینکه حتی در مناطق دوردست جهان باید به دنبال کسب علم بود فرمودند: جنگ دنیا با ما جنگ بر سر علم است که چرا ما می دانیم و چرا بدنبال کسب علم بیشتر هستیم. دشمنان ما از چهار نیروی ارزشمند کشور ما در هراسند. قرآن، عالمان دلسوز، جمعیت و معادن و تا بتوانند با آن مبارزه می کنند که مهمترین آن بحث علم و دانش است.

ایشان به چهار نکته اساسی دیگر با این عناوین، خسته نشدن در تحصیل، احترام به والدین، احترام به اساتید، توجه داشتن به انتخاب دوست سالم اشاره نمودند و در توضیح مورد آخر فرمودند: دوست خوب موتور حرکت به سمت علم و خیر است و برخی از دوستان دزد روز روشن در لباس رفاقتند و همة حیثیت انسان را از بین می‌برند.

 


منبع : پایگاه عرفان
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب


بیشترین بازدید این مجموعه