قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

نارسايى مكتب‏هاى بشرى‏

 

امروز كدام مهد علمى است كه بتواند در سايه قوانين خود، ارزش‌هاى انسانى را پاس بدارد؟ و كدام پرورشگاه تربيتى است كه بتواند، تمام دردهاى فردى و اجتماعى انسان را درمان نمايد؟
انسان (بدون اين مكتب‌هاى بى‌پايه) در عالم طبيعت، خوشبخت بوده و چيزى كه او را به اين صورت درآورده، تمدن امروزى است كه به شكل يك ديو مهيب، همه چيز انسانى را تغيير داده است .
با توجه به اين كه در جهان امروز، تحولات حيرت‌انگيزى در برنامه‌هاى زندگى روى داده، و از چند قرن قبل تاكنون، دانش بشرى وسعت عجيبى پيدا كرده و به وسيله علوم طبيعى، مشكلات زيادى از زندگى مادى حل شده و در كنار اين تحول همگانى، از اصول تعليم و تربيت در اين عصر به شدت غفلت شده و در خيال دانشمندان علوم انسانى، صورت نوينى به خود گرفته است؛ اما با اين حال كدام مركز علمى و تربيتى ضامن سعادت انسان در همه زمينه‌هاى زندگى است؟ و كدام مركز آموزشى عهده‌دار به وجود آوردن جامعه‌اى پاك و انسانى است؟!
گر چه در دنياى مترقى و متمدن كنونى، دردهايى از زندگى مادى انسان دوا شده است؛ اما در مقابل آن، هزاران درد اخلاقى، روانى، اجتماعى و سياسى در زندگى شخصى و اجتماعى انسان ريشه دوانده است.


منبع : پایگاه عرفان
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب


بیشترین بازدید این مجموعه