خداوند در قرآن میفرماید زنان متدین اهل جلباب هستند؛ اگر همه زنان در سطح جامعه حجاب قرآنی را رعایت میکردند بسیاری از گناهان کبیره اتفاق نمیافتاد.
استاد حسین انصاریان، خطیب و دانشمند فرزانه گفت: پیامبر(ص) فرمودند از نعمتهایی که سبب خیر دنیا و آخرت برای انسان میشود داشتن همسر شایسته است.
وی افزود: مضمون و منظور از زوج صالحه در کلام رسول(ص) این است که زن شایستگی فکری، اخلاقی و قلبی را نسبت به همسر خود داشته باشد و در فراز و نشیبهای زندگی بنای خود را به ناسازگاری و جدایی از همسر نگذارد.
استاد انصاریان تصریح کرد: خداوند در قرآن میفرماید ثروت و مقام در حال گردش بوده و هرگز ماندگار نیستند و زمانی که خداوند به انسان ثروت عطا میکند این ثروت عامل یک سلسله تکالیف برای انسان میشود و انسان میتواند ثروت را به عنوان مرکبی برای خود تبدیل کند تا او را به بهشت برساند.
این دانشمند فرزانه بیان داشت: در سوره توبه آمده است ثروت برای انسان میتواند راهی برای بهشت رفتن باشد؛ انسانها میتوانند از ثروتی که خداوند به آنان عطا کرده به بستگان و افراد تهی دست انفاق کنند و این عامل بهشت رفتن آنان میشود و در غیر این صورت ثروت عامل جهنم رفتن آنان است.
وی افزود: زن شایسته آیات قرآن را درک میکند و میداند که ثروت در عالم دنیا ماندگار نیست به همین دلیل در زندگی مشترک خود قناعت را با کمال پاکدامنی رعایت میکند و با همسر خود رفتاری قرآنی دارد.
استاد انصاریان ابراز کرد: خداوند در قرآن میفرماید زنان متدین اهل جلباب هستند؛ اگر همه زنان در سطح جامعه حجاب قرآنی را رعایت میکردند بسیاری از گناهان کبیره اتفاق نمیافتاد.
این دانشمند فرزانه با اشاره به عاقب همسرانی که قدر دان زن شایسته خود نیستند و مخالف عمل صالح آنان هستند، اظهار داشت: خداوند در سوره مومن میفرماید در برزخ تا روز برپا شدن قیامت آتش بر او دمیده میشود و زمانی که قیامت برپا شود دستور میدهم او و پیروانش را مستقیم به جهنم بیاندازند ولی اگر همسری قدر دان همسر خود باشد نام او در قیامت جزء ردههای اول بهشت قرار میگیرد.
وی افزود: خداوند در قرآن میفرماید آسیه زن فرعون برای کل انسانهای مومن در عالم سرمشق است و این زن در زمانی که شکنجه میشد با من خدا گفتاری کرد و گفت: خدایا در بهشت مرا خانهای عطاکن که در آن بتوانم شاهد دیدار تو باشم و تو را لمس«قلبی»کنم و مرا از فرعون و قوم ظالم نجات بده.
استاد انصاریان در پایان خاطرنشان کرد: پیامبر(ص) فرمودند بهشت مشتاق چهار بانو آسیه همسر فرعون، مریم مادر عیسی(ع)، همسرم خدیجه(س) و دخترم فاطمه(س) است تا آنان وارد بهشت شوند.
منبع : پایگاه عرفان