قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

ورود به بهشت‏

فعل حرام مانع ورود به بهشت‌
آياتى از قرآن كريم همراه با سه نوع خطاب است. شروع بعضى از آيات با «يا بَنِي آدَمَ»* است و بعضى ديگر با «يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا»* است و شروع بعضى از آيات با «يا أَيُّهَا الْإِنْسانُ»* است.
مهم اين است كه در هر سه نوع، چه به صورت صريح، و چه مجمل، مسأله حرام مطرح است. در سوره مباركه اعراف، خداوند به همه هشدار مى‌دهد، از قبيل مردم و زن. چون از قديم، خانم‌ها بودند كه شغل‌هاى درآمدزا، قابل قبول و طبيعى مانند: كشاورزى، گلخانه دارى، برنج‌كارى و صيفى كارى داشتند.
در زمان رسول خدا بعضى از خانم‌ها شغل آرايشگرى داشتند، پيغمبر نيز مخالفتى نداشت. بعضى از خانم‌ها، فروشنده عطر، شانه، انگشتر و النگو بودند كه در روايت دارد گاهى به خانه پيغمبر مى‌آمدند و سبد اجناس خود را كنار اتاق مى‌گذاشتند كه اگر خانمى بخواهد، بيايد خريد بكند، پيغمبر هم پولش را مى‌داد.
مواظب باشيد شيطان يعنى آن انسان وسوسه‌گر، گمراه كننده و خنّاس، در زندگى شما ايجاد فتنه نكند.
خداوند مى‌فرمايد:
تقلّب در جنس، كم فروشى و ساير رشته‌هاى حرام مالى، باعث مى‌شود شما را از ورود به بهشت محروم كنم.
«يا بَنِي آدَمَ لا يَفْتِنَنَّكُمُ الشَّيْطانُ كَما أَخْرَجَ أَبَوَيْكُمْ»
ما، پدر و مادر شما را از خوردن ميوه يك درخت منع كرديم، آنها هم بايد منع مرا گوش مى‌دادند. ما گفته بوديم: اين ميوه را نخوريد. ولى شيطان گفت: بخوريد.
از يك طرف خدا مى‌گويد: نپوش، نخر، نبر و از طرف ديگر شيطان مى‌گويد: اين لباس را بپوش، اين زمين را بخر، اين پور را بردار. خدا مى‌فرمايد: ما به شما عقل، فطرت و قدرت تشخيص داديم، من كه آفريننده شما و همه كاره شما هستم، مى‌گويم: نخوريد. اما شيطان كه هيچ كاره شما و دشمن شما است، مى‌گويد:
بخوريد، كدام حرف را بايد گوش بدهيد؟


منبع : پایگاه عرفان
  • بهشت
  • فعل حرام
  • ورود به بهشت‏
  • فعل حرام مانع ورود به بهشت‏
  • اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

    آخرین مطالب


    بیشترین بازدید این مجموعه


    آخرین مطالب


    بیشترین بازدید این مجموعه