قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
تاریخ انتشار : 9 ارديبهشت 1397 ساعت 08:46 صبح

استاد انصاریان: انسان‌ها برای رسیدن به مغفرت الهی شتابان حرکت کنند

دارالعرفان/ مفسر، محقق و پژوهشگر قرآن کریم  با بیان این که اگر انسان‌ها بخواهند برای مغفرت خداوند آهسته حرکت کنند به آمرزش حق و بهشت پروردگار نخواهند رسید، گفت: اگر انسان، پاکدامن و پاک سرشت نباشد، قطعاً به آمرزش و مغفرت الهی نخواهد رسید.

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان، استاد حسین انصاریان شامگاه جمعه به مناسبت میلاد حضرت علی‌اکبر(ع) در شبستان امام خمینی(ره) حرم مطهر حضرت معصومه(س) به تفاوت‌های بهشت و جهنم اشاره کرد و اظهار داشت: امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید، شکل ساختمان بهشت و جهنم با یکدیگر متقاوت است، همچنین هشت بهشت پروردگار در یک سطح صاف قرار دارد و درجات بهشت با یکدیگر فرق می‌کند.

 

وی افزود: خداوند در سوره آل عمران می‌فرماید: ای مؤمنان برای به دست‌آوردن آمرزش پروردگار معطل نشوید و آهسته آهسته به سوی آمرزش نروید چرا که ممکن است به آن نرسید.

استاد حوزه علمیه تصریح کرد: انسان ممکن است در مسیر عمر خود با آهسته حرکت کردن به مغفرت پروردگار عالم نرسد، چراکه انسان از مرگ خود بی‌اطلاع است، به همین دلیل خداوند می‌فرماید برای به دست آوردن مغفرت بهشت، باید تلاش کرده و شتاب داشته باشید.

 

وی با بیان اینکه انسان‌ها اگر بخواهند برای مغفرت خداوند آهسته حرکت کنند به آمرزش حق و بهشت پروردگار نخواهند رسید، تأکید کرد: اگر انسان، پاکدامن و پاک سرشت نباشد، قطعاً به آمرزش و مغفرت الهی نخواهد رسید.

استاد انصاریان با اشاره به اینکه در انجام کار خیر نباید وقت تعیین کرد، خاطرنشان کرد: تکالیف الهی را باید روزانه انجام داد، روز قیامت روز اوج فهم انسان است، از این‌رو اگر فردی به شفاعت اهل‌بیت(ع) در روز قیامت توجه داشته باشد قطعاً برای مورد شفاعت قرار گرفتن به سرعت تلاش خواهد کرد.

 

این مفسر، محقق و پژوهشگر قرآن کریم به معنای اجتهاد اشاره و عنوان کرد: اجتهاد به معنای این است که انسان فرایض الهی و عبادت خداوند را انجام دهد.

استاد حوزه علمیه با بیان اینکه حضرت علی(ع) 25 سال در مکتب آلوده ثقیفه زندگی کرد اما هیچ‌گونه منفی‌بافی نکرد، ادامه داد: تمام هستی امیرالمؤمنین(ع) خداوند بود، از این‌رو عبادت‌های حضرت با زمان پیامبر(ص) هیچ تفاوتی نداشت.

 

وی تصریح کرد: پیامبر گرامی اسلام(ص) در رساندن پیام الهی به مردم بسیار با نشاط بود اما برخی انسان‌ها در انجام فرایض و تکلایف الهی بسیار تنبل و کسل هستند، همچنین باید به این نکته توجه داشته باشیم که اعمال انسان سبب دعوت مردم به سوی حق می‌شود.

استاد انصاریان عمر را یکی از نعمت‌های خداوند دانست و عنوان کرد: امیرالمؤمنین(ع) می‌فرماید عمر سرمایه انسان است، بنابراین سود عمر تجارت است و سود تجارت نیز نجات از عذاب دوزخ و به دست‌آوردن بهشت است.

 

وی با اشاره به اینکه طول عمر در به دست‌آوردن مغفرت مطرح نبوده بلکه صحیح هزینه کردن آن در راه به دست‌آوردن مغفرت مورد توجه است، تأکید کرد: نهایت طول عمری که برای حضرت علی‌اکبر(ع) نقل شده 18 یا 25 سال است، اگر حضرت علی‌اکبر(ع) 10 سال طول عمر خود را مکلف بوده باشد امام حسین(ع) پیرامون این موضوع می‌فرماید خداوندا این جوان من آیینه تمام نمای اخلاق و روش پیامبر(ص) است، بنابراین جوانان امروز باید از حضرت علی‌اکبر(ع) درس بگیرند که چگونه عمر خود را هزینه کنند.

انتهای پیام /

 

متن کامل، صوت،عکس و کلیپ های این سخنرانی را - اینجا - ببینید


منبع : پایگاه عرفان
  • مغفرت الهی
  • درجات بهشت
  • ولادت علی‌اکبر(ع)
  • آمرزش پروردگار
  • اوج فهم
  • مورد شفاعت
  • فرایض الهی
  • آیینه تمام نما
  • اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

    آخرین مطالب


    بیشترین بازدید این مجموعه