دارالعرفان/ استاد برجسته اخلاق حوزه علمیه گفت: قرآن و پیامبر و امامان معصوم(ع) میفرمایند: عبادت خدای متعال مانند معدن است و شما وقتی این معدن را میسازید چند چیز در آن وجود دارد که بعضی از آنها در دنیا ظهور میکند که مقدار آن کم است و بیشتر آن در آخرت ظهور میکند که وزن و عدد ندارد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان، استاد حسین انصاریان در سخنرانی خود در مسجد مقدس جمکران با اشاره به اینکه عبادت درست عبادتی است که با فقه اهلبیت(ع) هماهنگی دارد، اظهار کرد: وضوی درست، غسل صحیح، تیمم مطابق با آیه ششم سوره مائده و نماز مطابق با روایات اهلبیت(ع) و گره خوردن این مجموعه به خلوص نیت، شاخصهای عبادت درست است.
وی با اشاره به اینکه هر کاری که خداوند برای انجام آن با بدن، زبان، توانمندی، قدرت و آبرویمان به ما دستور داده همه عبادت است، ابراز کرد: قرآن و پیامبر و امامان معصوم(ع) میفرمایند: عبادت خدای متعال مانند معدن است و شما وقتی این معدن را میسازید چند چیز در آن وجود دارد که بعضی از آنها در دنیا ظهور میکنند که مقدار آن کم است و بیشتر آن در آخرت ظهور میکند که وزن و عدد ندارد.
استاد حوزه علمیه ادامه داد: از این معدن، حقایق دائمی، پیوسته و همیشگی بیرون میآید که یکی از آنها رحمت خداوند است. گنجی که از این معدن درمیاید رحمت پروردگار است که بینهایت بوده و حدود و حصار ندارد. وقتی عبادت میکنیم به یک رحمت بینهایت متصل میشویم چراکه در عالم آخرت مرگ و نابودی نداریم و برای ابد از این رحمت الهی بهره میبریم.
استاد انصاریان با تأکید بر اینکه حقیقت دیگری که از معدن عبادت استخراج میشود آمرزش پروردگار است، بیان کرد: پیامبر(ص) میفرمایند: بعد از نماز صبح تا آمدن وقت نماز ظهر اگر لغزش، اشتباه و خطایی از انسان سر بزند، بعد از خواندن نماز ظهر خداوند آن گناهان را میبخشد.
ایشان در پایان بابیان اینکه وقتی کسی عبادتهای مختلف را بهصورت خالص انجام داد از دل این معدن خشنودی و رضایت پروردگار را به دست آورده است، خاطرنشان کرد: از عبادت خالصانه برای خداوند بهشت درمیاید و کسی که به بهشت برود تا ابد از نعمتهای بیپایان خدای متعال متنعم خواهد شد.