قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
تاریخ انتشار : 28 مهر 1398 ساعت 12:42 صبح

ماجرای نصیحت خواستن آیت الله بروجردی از زبان استاد انصاریان

دارالعرفان/ مبلغ برجسته عرصه بین الملل گفت: آیت الله بروجردی(ره) در اوج مرجعیت خود به آیت الله سید جمال الدین گلپایگانی(ره) در نجف نامه نوشت و از ایشان خواست که سید حسین را نصحیت کن، ایشان هم نوشت؛ اندکی از عمر ما باقی نمانده است مراقب باشید مرجعیت و ریاست شما را به دنیا آلوده نکند.

 

به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان، استاد حسین انصاریان، در سخنرانی در بقعه شیخ نوایی خوی، با بیان اینکه انسان بی‌عاطفه و بی‌محبت از دین بویی نبرده است، اظهار داشت: اینکه خدای متعال همه موجودات را روزی می‌دهد و انسان‌های گناه‌کار را سریع عقاب نمی‌کند و ۱۱۴ بار «بسم الله الرحمن الرحیم» را در قرآن آورده، نشان از شعله محبت الهی است.

 

وی ادامه داد: مجموع محبت انبیا و ائمه(ع) درسی است برای بندگان الهی که با محبت و مهربانی رفتار کرده و از سخت‌گیری کردن دوری کند. اهل ایمان محبتشان به خدای متعال شدید است و انسان فاقد محبت نه تنها مؤمن نیست، بلکه نمی‌تواند به جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کند محبت داشته باشد و انسان دارای عاطفه و محبت نمی‌تواند اهل دوزخ باشد.

 

استاد اخلاق حوزه ادامه داد: تمام حدود الهی معنای محبت می‌دهد و خدای متعال نمی‌پسندد کسی در قیامت دچار عذاب شده و به دوزخ برود و ذات انسان بهشتی بودن است و جهنم عارضی می‌باشد.

 

وی اضافه کرد: در هر بخشی از آیات الهی صدای محبت الهی را می‌شنویم و در روایات انسان را به آراسته بودن به اخلاق خدا دستور می‌دهند و رحمت الهی از اخلاق الهی است.

 

استاد حوزه با اشاره به اینکه عذاب دوزخ نتیجه رفتار انسان است گفت: باطن گناه آتش است و در روز قیامت دامن انسان را می‌گیرد. قرآن بیان می‌کند کسانی که اموال ایتام را با زد و بند از دست آن‌ها می‌گیرند از همان لحظه تصرف اموالِ یتیم در شکم خود آتش را شعله‌ور می‌کنند و روز قیامت از همان شکم آتش بیرون می‌زند. در سایر گناهان هم این شرایط وجود دارد و چون پرده دنیا روی ما کشیده شده است کسی آن آتش را در دنیا نمی‌بیند.

 

وی عبرت گرفتن از موجودات عالَم را از دیگر وظایف انسان دانست و تصریح کرد: دین اسلام به ما سفارش کرده است که چیزی را عادی تلقی نکنید و از همه چیز درس گرفته و در زندگی خود استفاده کنید و بعد از گذشت فرصت، حسرت آن را نخورید.

 

استاد انصاریان با اشاره به اینکه فهم به انسان ارزش می‌دهد، گفت: ائمه معصومین(ع) و آیات قرآن بالاترین ارزش را، فهم و دانستن عنوان می‌کنند و انسان باید تا دم مرگ دنبال دانش و فهمیدن باشد و در زندگی خود از آن فهم و دانش استفاده کرده و به خدا برسد. علت جهنمی شدن جمع کثیری از مردم این است که آن‌ها از فهمیدن حقایق فرار کرده و به شیاطین گوش سپرده‌اند.

 

وی با اشاره به اوج تواضع در آیت الله بروجردی عنوان داشت: آیت الله بروجرودی(ره) در اوج مرجعیت خود به آیت الله سیدجمال‌الدین گلپایگانی(ره) نامه ‌نوشت و در آن نامه از ایشان ‌خواست که سید حسین؛ من بروجردی را موعظه کن، ایشان هم در پاسخ ‌فرمود: «اندکی برای رفتن ما زیر خاک باقی مانده مواظب باشید مرجعیت و ریاست شما را درگیر دنیا نکند».

 

خطیب توانای حوزه‌های علمیه، پست‌ترین جای جهنم را برای منافقین دانست و تأکید کرد: قرآن پست‌ترین جای جهنم را برای منافقین بیان می‌کند، اما با این حال بیان می‌کند که اگر منافقی توبه کند جزو مسلمین است. مؤمن باید معدن محبت و عاطفه باشد و محبت به پدر و مادر که تشنه محبت هستند از واجبات است و باید با دلسوزی به آن‌ها محبت کرد.

 

متن کامل، صوت،عکس و کلیپ های این سخنرانی را - اینجا - ببینید

  • منافق
  • شعله محبت الهی
  • آراسته بودن به اخلاق خدا
  • باطن گناه
  • فهم و دانش
  • پست‌ترین جای جهنم
  • معدن محبت و عاطفه
  • اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

    آخرین مطالب


    بیشترین بازدید این مجموعه