به گزارش روابط عمومی و امور بین الملل مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان، حجتالاسلام و المسلمین مرتضی وافی در اولین نشست هماندیشی صحیفهپژوهان کشور در سخنانی اظهار داشت: راهاندازی شورای علمی و راهبردی بنیاد صحیفه سجادیه یکی از اقدامات مهم است و در اینباره اساتید بزرگی زحمات فراوانی را متحمل شدهاند.
ایشان افزود: در واقع راهاندازی شورای علمی و راهبردی بنیاد صحیفه سجادیه حرکتی بزرگ در مسیر پژوهش بوده است و در آن از نظرات و پیشنهادات اساتید و دیگر صاحبنظران بهرهمند میشویم و اتفاقات پژوهشی و علمی خوبی شکل میگیرد.
وی تصریح کرد: در حوزه اجرا افراد زیادی مشغول به خدمت هستند، اما یک ستاد که بتواند این مجموعهها را دور هم جمع کند تا یک همافزایی شکل بگیرد لازم است، هر کدام از این مجموعهها دارای تخصصها و فعالیتهای مشخص است و باید طبق آن تقسیم کار صورت پذیرد تا خروجی بهتری داشته باشیم و بتوانیم در این ستاد از امکانات و ایدههای یکدیگر استفاده و با مشارکت یکدیگر برنامهها را دنبال کنیم.
حجتالاسلام وافی بیان کرد: این شورا با این اهداف شکل گرفته و بنا نیست خیلی خودش در سطح سه و چهار که متخصص در بحث صحیفه است، در حوزه اجرا ورود پیدا کند؛ ما به دنبال آن هستیم که کدام مجموعه کدام بخش را عملیاتی کند.
وی خاطرنشان کرد: وقتی کتابخانه تخصصی امام سجاد(ع) شکل گرفت، بلافاصله از سمت ما این درخواست انجام شد و به محضر آقای حقی رسیدیم و متن و پیشنویسی را آماده کردیم تا تفاهمی بین بنیاد صحیفه و کتابخانه شکل بگیرد و تعاملات بیشتر شود و هر کتاب و پایاننامهای که تولید شود تقدیم کتابخانه تخصصی گردد.
مدیر بنیاد بینالمللی صحیفه عنوان کرد: 100 جلد کتاب آماده واگذاری به کتابخانه است و به جای ایجاد کتابخانه دیگری، از ظرفیت کتابخانه تخصصی صحیفه سجادیه بهرهمند میشویم.
وی گفت: هر کدام از این فعالیتها به مجموعهای سپرده میشود و به سرانجام میرسد، پیشنهاد داریم در ذیل تفاهم سلسله نشستهایی به عنوان صحیفهپژوهی با موضوعات مختلف برگزار شود.
حجتالاسلام وافی افزود: اگرچه بندهای تفاهمنامه و کتابخانه ضمانت اجرایی ندارد، اما نشستهایی باشد تا شروع خوبی اتفاق افتد، اساتید در این حوزه کار کردهاند و این نشستها شروع میشود امکاناتی وجود دارد و یک همافزایی شکل میگیرد.
وی اظهار داشت: کارها و فعالیتها بدون بودجه به سختی پیش میرود و منابع مالی در کنار انسانی مورد نیاز است، در اینباره اقداماتی انجام شد و دست خیرین علاقه به کارهای مذهبی به مشارکت میآید.
مدیر بنیاد بینالمللی صحیفه تصریح کرد: در کشور بودجههایی وجود دارد که میتوان از آن استفاده کرد اما بودجههای فرهنگی مظلوم هستند و در جریان بودجه کشوری مورد بیتوجهی قرار میگیرند.
وی بیان کرد: این جنس از همافزایی باید در بنیاد صحیفه کمک کار باشد و نظارتی ایجاد شود و با همراهی و نگاه ویژه استاد انصاریان، اتفاق مبارکی در پیش است.
حجت الاسلام وافی در پایان عنوان کرد: در مجموع کار اجرایی و همافزایی مورد انتظار است و باید نشستهای صحیفهپژوهی شکل بگیرد و جلسات مرتبی برگزار شود تا این جریانی که در حوزه اجرا به برنامه و منابع نیاز دارد مورد توجه قرار بگیرد.
انتهای پیام /