
عاشورا در دانمارک

عناوین این مقاله
با کلیک روی هر عنوان به محتوای مربوط به آن هدایت می شویدكشور پادشاهي دانمارك به صورت شبه جزيره اي است، كه از خشكي به آلمان غربي ارتباط دارد. به انضمام چند جزيره بزرگ و كوچك در درياي بالتيك و درياي شمال.
مراكز فرهنگی
در دانمارك مراكز مختلف فرهنگي زيادي وجود دارد، كه تحت نامهاي حسينيه، كتابخانه، مسجد، مركز آموزشي و مدرسه تأسيس شده و هر يك كمك هاي مختلفي را از دولت دانمارك دريافت مي كنند. براساس قوانين دانمارك هر گروهي كه بتواند مدرسه و يا مركز فرهنگي تأسيس نمايد، كه حداقل 25 دانش آموز يا عضو داشته باشد مي تواند از كمك هاي دولت تا ميزان 70 درصد هزينه ها برخوردار گردد.
شيعيان و مؤسسات مذهبي
شيعيان مقيم دانمارك از مهاجرات كشورهاي ايران، عراق، لبنان، پاكستان و افغانستان هستند، كه عمدتاً پس از سال1974 مهاجرت كرده اند.
در اين حسينيه ها هر ساله مراسم عاشورا و تاسوعا با قداست خاص خود و با نوحه خواني و سينه زني به سبك شيعيان ايراني برگزار مي گردد.
آمار دقيقي از پيروان اهل بيت و اهل سنت در اين كشور وجود ندارد. شمار شيعيان مقيم دانمارك بين سي و پنج تا چهل هزار تخمين زده مي شود.