فارسی
شنبه 22 دى 1403 - السبت 10 رجب 1446
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
0
نفر 0

معرفى گروه متقين‏

و اما گروه ديگر، گروه متقون هستند كه درباره اهل تقوا فقط يك آيه را براى شما قرائت مى‌كنم، چون به نظر مى‌رسد كه در ميان آيات مربوط به اهل تقوا، بار معنوى اين آيه از همه آيات سنگين‌تر، با ارزش‌تر و بيشتر است.
پروردگار مهربان عالم درباره اهل تقوا مى‌فرمايد:
«إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَّقِينَ» 
من عاشق اهل تقوا هستم و اهل تقوا معشوق من هستند. برخلاف اين كه بايد بگوييم اهل تقوا عاشق هستند و خدا معشوق، ولى در قرآن مجيد مى‌فرمايد: خدا عاشق است و اهل تقوا معشوق.
بعد از شناخت صادقان و عظمت معنوى اهل تقوا، اين سؤال به وجود مى‌آيد كه صادقان چگونه در مدار صدق و اهل تقوا در فضاى تقوا قرار گرفته‌اند؟ صريح آيات قرآن مجيد اين است كه اهل صدق، با طىّ منزل صبر به صدق رسيده و اهل تقوا نيز با سلوك در جاده صبر به تقوا رسيده‌اند.
يكى از آياتى كه اين معنا را نشان مى‌دهد، آيه يكصد و هفتاد و هفت سوره مباركه بقره مى‌باشد:
«وَ الصَّبِرِينَ فِى الْبَأْسَآءِ وَ الضَّرَّآءِ وَ حِينَ الْبَأْسِ أُوْلئِكَ الَّذِينَ صَدَقُواْ وَ أُوْلئِكَ هُمُ الْمُتَّقُونَ» «1» مردان و زنانى كه در مشكلات، سختى‌ها و ناگوارى‌ها كه شكل‌هاى مختلفى دارد؛ سختى‌هاى بدنى، مالى، اجتماعى، خانوادگى، عبادت، طاعت و سختى‌هاى تحمل تكاليف پروردگار، صبر كردند، خود را نباختند، از حريم پروردگار و قوانين و خواسته‌هاى پروردگار بيرون نرفتند، با مشكل ديندارى ساختند، تا مشكل برطرف شد. با ديندارى با تكاليف ساختند تا مدت تكاليف به پايان رسيد و از دنيا رفتند. با رنج‌ها و ناگوارى‌هاى روزگار با ديانت ساختند، تا ناگوارى‌ها تمام و بلاها برطرف شد.

منبع:صبر از ديدگاه اسلام،


منبع : پایگاه عرفان
  • معرفى گروه متقين‏
  • اهل تقوا
  • متقون
  • 0
    0% (نفر 0)
     
    نظر شما در مورد این مطلب ؟
     
    امتیاز شما به این مطلب ؟
    اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

    آخرین مطالب


    بیشترین بازدید این مجموعه


     
    نظرات کاربر

    پر بازدید ترین مطالب سال
    پر بازدید ترین مطالب ماه
    پر بازدید ترین مطالب روز



    گزارش خطا  

    ^