فارسی
چهارشنبه 15 آذر 1402 - الاربعاء 23 جمادى الاول 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
0
نفر 0
تاریخ انتشار : 27 آبان 1402 ساعت 12:57 صبح

پیام استاد انصاریان به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی

استاد انصاریان در پیامی فرارسیدن هفته کتاب و کتاب‌خوانی را تبریک گفت.
پیام استاد انصاریان به مناسبت هفته کتاب و کتاب‌خوانی

به گزارش روابط عمومی موسسه دارالعرفان، استاد حسین انصاریان در پیامی فرارسیدن هفته کتاب و کتاب‌خوانی را تبریک گفت. متن پیام به شرح ذیل است:

 

بسم اللّٰه الرّحمن الرّحیم

تمدّن اسلامی بر پایۀ فرهنگ است و فرهنگ بر پایۀ کتاب، و کتاب نیز معجزۀ دین خاتم پیامبران. در این دین، کتاب بس قدر دیده و بر صدر قرار گرفته و خداوند تبارک و تعالی معجزۀ پیامبر خاتم را نه مانند معجزات دیگر پیامبران، بلکه «کتاب» قرار داده و به قلم و نوشته سوگند خورده است: ن وَالْقَلَمِ وَمَا يَسْطُرُونَ .

اسلام به عنوان دینی کتاب‌محور، پایه‌گذار فرهنگی است که عالمان آن، در طیّ قرنها، آثاری فراوان در رشته‌های گونه‌گون علمی آفریدند و تمدّنی را پی افکندند که بنیادش بر حکمت و عقلانیّت است و تمدّنهای دیگر وامدار آن. شاهد این گفتار، کتابهایی چون الذّریعة الی تصانیف الشّیعة و کشف الظّنون عن اسامی الکتب و الفنون است که شامل فهرستی از کتابهایی است که دانشوران مسلمان در هزارۀ اخیر، بلکه پیشتر از آن، تألیف کردند و با هر کتاب، خشتی بر کاخ فرهنگ نهادند و یادگاری برای بشریّت باقی گذاشتند «که از باد و باران نیابد گزند.»

جهان امروز با سرعتی دم‌افزون، شاهراه علم و فنّاوری را درمی‌نوردد و دریغ است مسلمانان، که در گذشته قافله‌سالار فرهنگ و تمدّن بودند، از کاروان علم امروز عقب افتند. اکنون بر ما مسلمان فرض عین و عین فرض است که آن گذشتۀ زرّین خویش را تجدید کنیم، و این نیز ممکن نیست مگر اینکه فرهنگ را در کانون توجّه خود قرار دهیم و با کتاب‌خوانی خوی بگیریم.

هفتۀ کتاب، فرصتی مناسب است برای فراخوان به مطالعه و ارتقای فرهنگ عمومی مردم و برکشیدن ایران امروز به ایرانی بالنده‌تر و رشدیافته‌تر. سوگمندانه آمار مطالعه در ایران چندان مطلوب نیست و گروهی کتابخوانی را محدود به دوران مدرسه و دانشگاه می‌شمارند. امید است کارگزاران محترم امور، که عهده‌دار برپاییِ هفتۀ کتاب هستند، این فرصت را غنیمت شمارند و یکایک خانواده‌های ایرانی را با فرهنگ کتاب‌خوانی و کتاب‌خویی آشنا سازند.

در پایان، به همۀ کتابداران و کتابشناسان و فهرست‌نویسان و مصحّحان و نویسندگان و مترجمان، شادباش می‌گویم و امید می‌برم در هفتۀ کتاب، از کوششهای سترگ این فرهنگبانان ارجگزاری شود.

 

حسین انصاریان

 27 آبان 1402

 

  • استاد حسین انصاریان
  • کتاب
  • هفته کتاب و کتاب خوانی
  • 0
    0% (نفر 0)
     
    نظر شما در مورد این مطلب ؟
     
    امتیاز شما به این مطلب ؟
    اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

    آخرین مطالب

    ارتباط ائمه(ع) پس از شهادت با شیعیان قطع نمی‌شود
    اعلام برنامه سخنرانی استاد انصاریان در دهه سوم ...
    پیام استاد انصاریان به مناسبت هفته کتاب و ...
    پیام استاد حسین انصاریان در پی جنایات هولناک ...
    کتاب «خصال» با ترجمه استاد انصاریان به چاپ رسید
    اعلام برنامه سخنرانی استاد انصاریان در دهه آخر ...
    تقدیر از استاد انصاریان در کربلای معلی
    وعده بهشت برای ترک 6 گناه
    چگونه مسلمان از دنیا برویم؟!
    واجبات و محرمات ریشه در عشق خدا به بندگان دارد

    بیشترین بازدید این مجموعه

    تحریف وقیحانه و بی شرمانه عید غدیر خم توسط ...
    ساخت گرانترین و نفیس ترین قرآن کریم در عربستان
    همایش بررسی شبهات دین اسلام در عربستان
    کودکی که درباره یوسف و زلیخا شهادت داد و جبرئیل ...
    استاد حسین انصاریان: تسلیم در برابر خدا عامل ...
    اتحاد مسلمانان و مسیحیان در تایلند + عکس
    برنامه سخنرانی حضرت استاد انصاریان در دهه سوم ...
    عکس خبری/ آماده سازی صحن حضرت زهرا(س) برای استقبال ...
    از فتوای قتل شاه تا آزادی متحیرانه همراه با استاد ...
    استاد انصاریان: در استجابت دعا عجله و شتاب نداشته ...

     
    نظرات کاربر

    پر بازدید ترین مطالب سال
    پر بازدید ترین مطالب ماه
    پر بازدید ترین مطالب روز



    گزارش خطا  

    ^