لطفا منتظر باشید

كويت ميزبان همايش ارزش‌ ميانه‌روی در فرهنگ اسلامی

  • تاریخ انتشار:   18 ارديبهشت 1389
  • تعداد بازدید:   469

به گزارش خبرگزاری قرآنی ايران(ايكنا) به نقل از پايگاه اطلاع‌رسانی «محيط»، اين همايش به همت سازمان علوم، فرهنگ و انديشه اسلامی(آيسسكو) و با همكاری شورای جهانی خيريه اسلامی برگزار می‌‌شود و شماری از صاحب‌نظران و پژوهشگران در مسائل تقويت گفت‌وگو ميان فرهنگ‌ها و تمدن‌ها و نشر فرهنگ اعتدال و ميانه‌روی حضور دارند.
ميانه‌روی و گفت‌وگو برای تقويت هم‌زيستی مسالمت‌آميز ميان ملت‌ها، تحكيم مفاهيم گفت‌وگو، تعميق آگاهی در زمينه مفهوم ميانه‌روی اسلامی در مقابله با چهره نادرستی كه افراطيون از اسلام ارائه می‌دهند و پيروان آيين اسلام را به تندروی متهم می‌كنند، از محورهای اين همايش است.
در اين همايش دو روزه همچنين، مقالات و پژوهش‌هايی در زمينه نقش سازمان‌های دولتی و خصوصی در تقويت مبانی گفت‌وگو و ميانه‌روی، نشر فرهنگ احترام به تنوع و تعدد فرهنگی و تقويت ارزش‌های هم‌زيستی مسالمت‌آميز ميان ملت‌ها ارائه می‌شود.

منبع :
نظرات کاربران (0)
ارسال دیدگاه