طی يكی دو سال گذشته شش مؤسسه قرآنی ويژه روشندلان در چند استان كشور تأسيس شده است و طبق آمار سال 89 حدود هزار و 500 نابينای حافظ قرآن مشغول به فعاليت بودهاند.
به گزارش خبرگزاری اهل بیت(ع) ـ ابنا ـ مديرعامل بنياد قرآنی روشندلان ضمن گراميداشت 23 مهرماه روز جهانی عصای سفيد با بيان اين مطلب گفت: در نظام جمهوری اسلامی ايران نابينايان عزيز همپای ديگر اقشار جامعه در برنامههای مختلف علوم و فنون قرآنی حضور دارند و در اين بخش فعاليت بسيار خوب و مؤثری را ارائه میدهند.
وی ادامه داد: طی يكی دو سال گذشته، حدود شش مؤسسه قرآنی ويژه روشندلان در چندين استان مختلف تأسيس شده و در زمينه علوم مختلف قرآنی به ويژه حفظ قرآن كريم فعاليت ويژهای صورت میگيرد.
مديرعامل بنياد قرآنی روشندلان اعلام كرد: بر طبق آخرين آمار در سال 89 تعداد حدود هزار و 500 نابينای حافظ قرآن به ثبت رسيده است كه در ردههای مختلف حفظ قرآن فعاليت میكنند و روزبه روز خود را در اين بخش ارتقاء میدهند، البته از تعداد افرادی كه در سال 90 به اين جمع پيوستهاند، آماری در دست نيست.
نيكزاد عنوان كرد: در حال حاضر برنامههای حفظ قرآن روشندلان به دو صورت كلاسهای حضوری و آموزش غيرحضوری در اين مؤسسه پيگيری میشود و به منظور اينكه نابينايان به راحتی بتوانند از امكانات و وسائل آموزشی و كمك آموزشی بهره گيرند، هماكنون در بنياد قرآنی روشندلان دو نوع قرآن يك نوع قرآن با ترجمه سليس و روان و نيز قرآن بدون ترجمه با خط بريل مناسبسازی شده و در اختيار نابينايان سراسر كشور قرار گرفته است.
وی در پايان تصريح كرد: نابينايان میتوانند با بنياد قرآن روشندلان در تماس باشند تا هم اين قرآنها به خط بريل برای اين عزيزان ارسال شود، همچنين اين افراد را برای شركت در آموزشهای غيرحضوری حفظ قرآن راهنمايی كنيم. اميدواريم در سالی كه به فرموده مقام معظم رهبری حركت و خيزش قرآنی به سمت و سوی حفظ قرآن بايد باشد، نابينايان نيز كه هميشه حضور خود را در عرصههای مختلف به اثبات رساندهاند، همراه و همپای ديگر اقشار جامعه در زمينه حفظ قرآن فعالتر شوند.
منبع : خبر گزاری اهل بیت (ع)