دارالعرفان/ همزمان با سالروز شهادت دخت سه ساله حضرت اباعبدالله الحسین(ع)، مراسم عزاداری شهادت حضرت رقیه(س) با حضور کارکنان مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان، حجت الاسلام و المسلمین محمدجواد صابریان بیان داشت هر چقدر ائمه معصومین(ع) کانون توجه افراد باشند حضرات معصومین(ع) چندین برابر بیشتر افراد را مورد عنایت و توجه خود قرار می دهند.
مدیرعامل مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان با بیان اینکه «امامان نور هستند» افزود: از ویژگی که امامان را در زیارت جامعه کبیره به آن می ستائیم «نور» است. در فرازهای متعددی در این زیارت، امامان به وصف فوق ستوده شده اند. «نوره و برهانه عندکم» «انتجبکم لنوره» «خلقکم اللّه انواراً» «و ان ارواحکم و نورکم وطینتکم واحدة» «تمام نورکم» «و انتم نور الاخیار» «کلامکم نور»؛ «واشرقت الارض بنورکم» و «مصابیح الدجی» واژه نور واژه ای است روشن که نیاز به توضیح ندارد. روشن و روشنگر، لذا این صفت برگرفته از نقش هدایت گر و راهنمایی حضرات معصومین(ع) دارد.
این خطیب حوزه علمیه ادامه داد: در قرآن کریم واژه نور هم در نور حسی به کار رفته و هم در نور معنوی، نور حسی مانند روشنایی روز: بطوریکه در سوره انعام می فرمایند؛ «و جعل الظلمات و النور...؛ و تاریکی ها و نور قرار داد» و یا روشنائی ماه که در آیه 5 سوره یونس می فرمایند؛ «و هو الّذی جعل الشمس ضیاءاً و القمر نوراً؛ او خدایی است که خورشید را روشنایی و ماه را نور قرار داد». در عرصه نور معنوی بر مصادیقی اطلاق شده است.
حجت الاسلام والمسلمین صابریان بیان داشت: همین مصادیق در آیات و روایات کافیست که بدانیم همه مورد عنایت حضرات معصومین(ع) هستیم و خوشا به حال کسانیکه بتوانند رابطه خود را با ائمه اطهار(ع) قوی و مستحکم کنند.
وی یکی از مهمترین و کوتاه ترین مسیرهای رسیدن به جایگاه ممتاز دنیوی و اخروی را، حرکت در مسیر اباعبدالله الحسین(ع) توصیف کرد و گفت: روایات متعدد و بیشماری از ائمه معصومین(ع) در خصوص گام برداشتن در مسیر امام حسین(ع) بیان شده است، بدین مضمون که اگر کسی برای عزاداری حضرت سیدالشهدا(ع) یک درهم کمک کند خداوند هفتصد درهم به او بر می گرداند و کسانیکه در مسیر هدایت امام(ع) برای ایشان بگریند و رنج سفر (پیاده روی اربعین) را درک کنند شامل اجرکم عندالله خواهند بود.
مدیرعامل مؤسسه علمی فرهنگی دارالعرفان در بخش دیگری از سخنانش با بیان اینکه، همانگونه که شهادت حضرت علی اصغر(ع) سند غربت و مظلومیت سیدالشهدا(ع) در روز عاشورا بود، گفت: شهادت خانم رقیه(س) سند غربت و مظلومیت کاروان اقتدار حسینی به رهبری و مدیریت بانوی بزرگوار جهان اسلام حضرت زینب(س) بود.
حجت الاسلام و المسلمین صابریان در شرح و بیان غربت اسرای کربلا خاطرنشان کرد: «الغریب من لیس له الحبیب» غریب یعنی کسی که دوست و محب ندارد هر چند در جمع باشد، لذا ذریه رسول خدا(ص) مصداق واقعی غربت در سفر اقتدار و عزت حسینی بودند.
انتهای پیام /
منبع : پایگاه عرفان