استاد حسين انصاريان در جمع کثیری از مردم با بيان اينکه لقمه ناپاک، مبطل اعمال و عبادات است، گفتند: متأسفانه امروز مسأله مال حلال و ارزش آن و قبح حرام، در خانوادهها فراموش شده و آن گونه که بايد به اهميت و آثار سوء آن توجه نميشود.
این استاد اخلاق حوزه علميه، بیان داشتند: در قرآن کريم سه خانواده ابراهيم(ع)، عمران(ع) و پيامبر اسلام(ص)، از سوي پروردگار به عنوان الگوي يک خانواده نمونه براي جهانيان معرفي شدهاند.
استاد انصاریان اظهار داشتند : از ويژگيهاي قابل توجه در اين خانوادهها، اين است که با اينکه هرسه خانواده، در بدترين زمانها از لحاظ اخلاقي، اعتقادي و اقتصادي زندگي مي کردند؛ اما همواره بر اصول و ارزشهاي خود ثابت و پايدار ماندند و اين مسأله نشان ميدهد که در اوج فساد نيز ميتوان در اوج صلاح زيست و فساد جامعه نميتواند توجيهي براي رويآوردن انسان به فساد و انحراف باشد.
اين استاد اخلاق حوزه علميه با اشاره به آيه«ولو کان اهل القري امنواو اتقوا لفتحنا عليکم ابواب السموات الارض» تصريح کردند : با کمي تأمل در زندگي اين خانوادهها درمييابيم، همانگونه که در اين آيه شريفه نيز اشاره شده، آنان با دست خودشان و با اعمال و کردار خود برکت و رحمت خداوند را فراهم کردند؛ از اينرو کسب رحمت و برکت الهي در زندگي، مسألهاي اختياري و تشريعي است که در نتيجه رفتار افراد بهدست ميآيد.
وي بيان داشت: امروز نيز اگر زواياي اخلاقي، اعتقادي، عملي و اقتصادي اين سه خانواده بررسي شده و بنيان خانوادهها بر اساس اين طرح و نقشه الهي پيريزي شود، به يقين درصد بالايي از مشکلات، اختلافها و درگيريهاي خانوادگي در جوامع، ديگر وجود نخواهند داشت.
استادانصاريان در ادامه ابراز داشتند : از ديدگاه امام محمدباقر(ع)، يکي از وظايف والدين آن است که از همان ابتداي کودکي با لحني محبتآميز فرزندان را به اقامه فرائضالهي و دوري از نواهي تشويق و ترغيب کنند و اين زماني از سوي فرزندان مورد اجابت قرار ميگيرد که عمل به فرائض و پرهيز از نواهي را در اعمال و رفتار والدين خود مشاهده کنند.
اين استاد حوزه و اخلاق با بيان اينکه لقمه ناپاک، مبطل اعمال و عبادات است، گفت: متأسفانه امروز مسأله مال حلال و ارزش آن و قبح حرام، در خانوادهها فراموش شده و آن گونه که بايد به اهميت و آثار سوء آن توجه نميشود.
ایشان در پايان تأکيد کردند : اگر دين اسلام آنگونه که هست ارائه شود، به يقين خيزش تشيع در عالم بيش از اکنون خواهد بود.
منبع : روابط عمومی و امور بین الملل مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی