استاد حسین انصاریان گفت: کتاب قانون ابن سینا در گذشته در حوزه تدریس می شد و امروز هم باید این سنت حسنه در حوزه دوباره احیاء گردد.
به گزارش راسخون به نقل از خبرگزاری حوزه، حضرت استاد حسین انصاریان، به مناسبت زاد روز حکیم ابوعلی سینا و روز پزشک در همایشی با عنوان اخلاق طبابت، در شیراز در سخنانی اظهار داشت: کتاب قانون حیکم ابوعلی سینا چند قرن درحوزه های علیمه شیعه جزء کتاب های درسی بوده و باید از کتاب های وی به عنوان یک اصل در مدارس علمیه مورد بازخوانی مجدد قرار گیرد تا طلاب با افکار و ایده های این نابغه ایرانی، اسلامی و نیز شخصیت جهانی بیشتر آشنا شوند.
وی با اشاره به اینکه توجه به نخبگان و خدمت به جامعه انسانی و بی تفاوت نبودن به مسائل پیرامونی خود از مهم ترین خصیصه های حیکم ابو علی سینا بوده است، افزود: وی با نوشتن کتاب با ارزش قانون به درمان جسم و روح بیماران پرداخت و این گنج عظیم را برای آیندگان به ارمغان آورده و در این مورد حق بزرگی برگردان جامعه انسانی دارد.
استاد انصاریان تصریح کرد: این حکیم دانشمند عمرش را در سفرهایی که به شهر و دیار گذشته بود بیهوده ضایع و تباه ننمود و خانه به دوشی وی اثری روی عشق، محبت به علم، مردم و جامعه نگذاشت و هرگز از بار مسئولیت علمی که بر دوش داشت شانه خالی نکرد و آن را در خدمت بشریت قرار داد.
وی بیان داشت: طلاب حوزه اگر قصد فراگیری و آموختن فلسفه و عرفان که جزء رشته های عقلی و معنوی هستند را دارند باید در کسوت روحانیت کتاب های حکیم ابو علی سینا را بازخوانی کنند.
استاد انصاریان با اشاره به اینکه اخلاق و مهربانی پیامبر اسلام(ص) باید الگو و راهنمای عمل پزشکان قراگیرد، افزود: این سیره و روش دانشمندان به ویژه ابوعلی سینا بوده است و در این راستا اگر با بیماران برخورد معنوی برقرار شود، بسیاری از خیران در احداث بیمارستان و درمانگاه مشارکت خواهند داشت.
منبع : راسخون