فارسی
دوشنبه 10 مهر 1402 - الاثنين 17 ربيع الاول 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
0
نفر 0
تاریخ انتشار : 7 خرداد 1390 ساعت 09:48 صبح

پافشاری حکومت سعودی در ممنوعیت رانندگی زنان

 

 

 

به گزارش «شیعه نیوز» ،روزنامه 'امارات الیوم' روز جمعه نوشت که معاون وزیر کشور عربستان در پاسخ به سوالی در خصوص رانندگی زنان گفت: هرگونه درخواستی از سوی هر طرفی صرف نظر از درست یا غلط بودن آن وارد است، اما در مورد رانندگی زنان در عربستان سعودی در سال 1991 قانونی اتخاذ شده است که برای ما در وزارت کشور همچنان لازم الاجراست. 

 

بن عبدالعزیز تاکید کرد که وظیفه ما در وزارت کشور اجرای قانون است اما اینکه این قانون درست یا نادرست است به ما مربوط نمی شود. 

 

موضوع ممنوعیت رانندگی زنان در عربستان سعودی بویژه پس از نقض این قانون و بازداشت چند زن که اقدام به رانندگی کرده بودند، بحث وجدل بسیاری در داخل این کشور به راه انداخته است. 

این بحث ها در میان افکار عمومی عربستان زمانی شدت گرفت که'منال الشریف' شهروند زن سعودی در تاریخ 22 ماه مه جاری در شهر 'الخبر' در شرق این کشور با خودروی خود اقدام به رانندگی کرد و از این صحنه فیلمبرداری نمود و آن را بر روی اینترنت قرار داد. 

الشریف که کارشناس امنیت الکترونیکی در شرکت 'آرامکو' عربستان سعودی است، در حال حاضر به دلیل نقض قانون ممنوعیت رانندگی در زندان 'الدمام' (شرق عربستان) در بازداشت به سر می برد. 

 

در بیستم ماه مه جاری نیز یک زن عربستانی دیگر در شهر 'قطیف' عربستان در حضور پدرش که از وی فیلمبرداری می کرد اقدام به رانندگی کرد واین فیلم را بر روی اینترنت قرار داد. 

به گفته این زن وی دارای گواهینامه رانندگی از کشور بحرین است و در خیابان های فرعی شهر قطیف اقدام رانندگی کرد و پدرش به مدت 10 دقیقه از وی تصویر برداری نمود. 

وی تاکید کرد که اولین زنی نیست که در عربستان رانندگی می کند بلکه پیش از این بسیاری از زنان در شهرهای ریاض، جده و منطقه الشرقیه به این کار مبادرت ورزیده اند. 

قانون ممنوعیت رانندگی زنان بر اساس فتوای صادره از سوی نهاد رسمی مذهبی این کشور در زمان ریاست شیخ 'عبدالعزیز بن باز' مبنی بر جایز نبودن رانندگی خودرو برای زنان و لزوم تنبیه زنان متخلف اتخاذ شد. 

یک شیخ بارز سعودی چندی پیش زنانی را که خواستار حق رانندگی هستند 'هرزه' وتبلیغات آنها را ' پلید وعامل فساد' توصیف کرد وگفت: تنها کسانی که 'کافر یا فاسق' باشند این حق را برای زنان تایید می کنند.

 


منبع : شیعه نیوز
0
0% (نفر 0)
 
نظر شما در مورد این مطلب ؟
 
امتیاز شما به این مطلب ؟
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب

کتاب «خصال» با ترجمه استاد انصاریان به چاپ رسید
اعلام برنامه سخنرانی استاد انصاریان در دهه آخر ...
تقدیر از استاد انصاریان در کربلای معلی
وعده بهشت برای ترک 6 گناه
چگونه مسلمان از دنیا برویم؟!
واجبات و محرمات ریشه در عشق خدا به بندگان دارد
برپایی جلسات عزاداری برای اباعبدالله(ع) از اوجب ...
خدمت به خلق، راه بهشت و مغفرت را باز می‌کند
حسین(ع) تا قیامت ماندگار است
با فشار، کسی دین‌دار نمی‌شود/ دین عامل ...

بیشترین بازدید این مجموعه

خاخام یهودی خواستار پاکسازی مسلمانان قدس
درخواست نمایندگان شیعه کویت درباره تغییر روشهای ...
مسلمان شدن 477 نفر در ابوظبی
گزارش تصویری / شب میلاد امام حسن مجتبی با سخنرانی ...
عکس خبری/ عزاداری حسینی در دیار اویغورها (سین ...
گزارش تصویری/ عزاداری اربعین حسینی در مشهد مقدس
استاد انصاریان: انسان بی تقوا؛ میتی است غرق در ...
گزارش تصویری/ کاشی کاری در حرم حضرت عباس(ع)
عنصر مردانگی و جوانمردی در بیان امام حسن مجتبی(ع) ...
حضرت علی(ع) نعمت باطنی خداوند برای بندگان است

 
نظرات کاربر

پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^