اعتقاد به ظهور مهدی موعود علیه السلام بخشی از اعتقادات اسلامی را تشکیل می دهد و با وجود پاره ای از اختلاف نظرها در برخی از جزئیات مربوط به شخص امام مهدی علیه السلام و نیز در باره چگونگی ظهور و تشکیل حکومت آن حضرت، تمامی مذاهب اسلامی به آمدن چنین شخصیتی در آخر الزمان باور دارند و بر خلاف نظر بعضی از نویسندگان، این عقیده اختصاص به مذهب شیعه نداشته و ندارد و این واقعیت با مراجعه به منابع روایی و دیدگاههای عالمان مذاهب اسلامی به خوبی روشن می شود.
تفاوت دیدگاه اهل سنت با وهابیت درباره امام زمان(ع)
عالمان و دانشمندان چهار مذهب اصلی اهل سنت، یعنی: شافعیان، حنبلیان، مالکیان و حنفیان به این واقعیت تصریح دارند و آن را از جمله اعتقادات اسلامی بر شمرده و حتی برخی آن را ضروری دین نیز دانسته اند.
با این وصف، برخی از نویسندگان اسلامی و به ویژه پیروان وهابیت، از پذیرفتن اصل مهدویت سرباز زده اند و به انکار مهدویت به عنوان عقیده ای اسلامی پرداخته و آن را بر آمده از تفکرات شیعه معرفی کرده اند.
بر خلاف این اظهار نظر غیر کارشناسانه، اعتقاد به امام مهدی علیه السلام و تصریح بر اسلامی بودن این باور، از سده های نخستین تاریخ اسلام تاکنون وجود داشته و در آثار و نوشته های دانشمندان اسلامی منعکس شده است و نادیده گرفتن این واقعیت همانند انکار امور بدیهی و واضح است.
مخالفت وهابیت با مهدی موعود، تنها یک در یک مسأله اعتقادی خلاصه نمی شود بلکه این مخالفت آنها، برخواسته از روحیه مقابله با اعتقادات مسلمانان جهان و ارائه اسلام انحرافی به مردم دنیا می باشد. مخصوصا پس از پیروزی انقلاب اسلامی ایران و برافراشته شدن پرچم منتظران امام زمان(ع)، دشمنی وهابیت با امام زمان(ع) رنگ و بویی سیاسی به خود گرفته و به هر قیمتی سعی در انکار این واقعیت اسلامی دارند.
بر همین اساس شبکه های وهابی با تمام قوا به تخریب اعتقاد مهدویت می پردازند و در نقطه مقابل اهل سنت ظهور امام زمان(ع) در آخرالزمان را از مسائل بدیهی اسلامی بر می شمارند. در این فیلم نخست به توهین شبکه های وهابی به امام زمان(ع) اشاره می شود و در ادامه یکی از علمای اهل سنت ایران با حضور در یکی از برنامه های شبکه وهابی کلمه، افزون بر دفاع از رویکرد وحدت آمیز نظام جمهوری اسلامی ایران، پاسخ محکمی به یاوه گویی های شبکه های وهابی داده و باور به ظهور امام زمان(ع) در آخرالزمان را از جمله مسائل مورد اتفاق اهل سنت به شمار می آورد. از همین نکته می توان به تفاوت میان اهل سنت و وهابیت پی برد.
گفتنی است شبکه های وهابی با سیاست تفرقه افکنی میان امت اسلامی که از سوی کشورهای غربی به آنها دیکته می شود، تلاش زیادی در جهت پیاده سازی اسلام آمریکایی در کشورهای اسلامی دارند ولی همواره با هوشیاری مسلمانان، اقدامات آنان با شکست مواجه می شود. اهل سنت آگاه ایران نیز بارها مخالفت خود را با شبکه های وهابی اعلام نموده اند.
منبع : jc313