فارسی
سه شنبه 02 مرداد 1403 - الثلاثاء 15 محرم 1446
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

حلال و حرام مالی، ص: 590

مجلسی «1» بود، همه كنار استاد ايستاده بودند، يك مرتبه ديدند كه حال شيخ بهايی دگرگون شد، رو به شاگردان خود كرد و گفت: آيا شما صدايی شنيديد؟ گفتند: نه استاد، ما صدايی نشنيديم. گفت: من از اين قبر، صدايی شنيدم كه «يا شيخ عليك نفسك» شيخ بهايی مواظب نفس خود باش.

معلوم می شود باباركن الدين، از مرگ من خبر دارد و اين حرف را به من زد تا مرا از مرگم خبردار كند. به خانه برگشت، شش ماه بيرون نيامد و غير از مواقع خواب و استراحت، به نماز، گريه، قرآن و مناجات مشغول بود. بعد از شش ماه وفات نمودند. طبق وصيت، ايشان را در مشهد، كنار قبر حضرت رضا عليه السلام دفن كردند.

از رفتن بر سر قبر بزرگان دين غفلت نكنيد، همين طور كه در حيات مفيد هستند، بعد از وفات نيز كارهای بسياری از دست آنها برمی آيد.

در تهران در محله ما يك فرد تاجری بود كه پدر و مادر او خيلی از او راضی بودند، جوان باادب، باارزش و باكرامتی بود. بعد از وفات پدر و مادر، هر دو را در قم دفن كرد. آن وقت ها در محله ما، خيابان لر زاده، خراسان، صفّاری و شوش بيش از ده ماشين سواری وجود نداشت. مردم پول نداشتند، ماشين هم نبود.

______________________________
(1)- فرهنگ فارسی (معين): 6/ 1904؛ مجلسی، ملا محمد تقی، فرزند مقصود علی اصفهانی (ف. 1070 ه. ق) از متبحران علمای شيعه اثنی عشری است كه احاديث و اخبار شيعه اماميه را جمع آوری كرده است. وی از شاگردان شيخ بهائی است. و در جامع عتيق اصفهان مدفون است. ملا محمدتقی در زمان شاه عباس كبری می زيسته و پدر ملا محمدباقر مجلسی می باشد. تعداد تأليفاتش متجاوز از 10 مجلد، مجلسی اول، مجلسی پدر.




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^