فارسی
جمعه 14 ارديبهشت 1403 - الجمعة 23 شوال 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
0
نفر 0
تاریخ انتشار : 4 بهمن 1388 ساعت 06:47 صبح

بيان معجزه‌اي از امام كاظم (علیه السلام) توسط آيت‌الله العظمی وحيد خراساني

بيان معجزه‌اي از امام كاظم (علیه السلام) توسط آيت‌الله العظمی وحيد خراساني

سيد عبدالله از علماي برجسته شيعه در قرن سيزدهم هجري و از محدثين موثق اماميه، عالم و مفسّر تفسير شبّر و معروف به «شبّر» است.وي در نجف اشرف در يك خانواده علمي و مذهبي به‌دنيا آمد. از همان نوجواني به تحصيل علم مشغول و با جدّيت در انجام وظائف ديني و علوم، همت گمارد.
به گزارش «شیعه نیوز» ،آيت‌الله وحيد خراساني در درس خارج اصول خود كه در مسجد اعظم قم برگزار مي‌شود، به بيان معجزه‌اي از امام كاظم (علیه السلام) پرداخت.
وي با تأكيد بر اينكه برخي از بزرگان و فحول شيعه شناخته نشده‌اند، گفت: يكي از اين بزرگان «سيدعبدالله شُبّر» صاحب كتاب «حق اليقين في معرفة اصول الدين» است. او در سال 1188 هجري قمري در نجف اشرف به دنيا آمده است.
اين مرجع شيعيان در خصوص ويژگي‌هاي «سيد عبدالله شُبّر» گفت: سرعت نوشتن او بسيار كم بوده است، به همين دليل به موسي‌بن‌جعفر (علیه السلام) متوسّل مي‌شود. امام در عالم رويا قلمي به دستش مي‌دهد و از بركت آن، سيد عبدالله شُبّر به نويسنده‌اي زبده تبديل مي‌‌شود.
آيت‌الله وحيد خراساني، بركت قلم مذكور را بهت‌آور خواند و گفت: اين قلم تا هنگام مردن سيّد خشك نشده بود. اين موضوع از بركات توسّل به امام كاظم(علیه السلام) است.
اين مرجع شيعي با تأكيد بر اينكه آثار و مجلدات كتب سيد عبدالله شُبّر را در كويت و نزد نوه وي از نزديك ديده است، اظهار داشت: «آسيد علي شبّر» نوه سيد عبدالله شبّر از پدرش برايم نقل كرد كه پدربزرگش بعد آن خواب هميشه در حال نوشتن بوده است و نوشتن جزئي از كارش شده بود. اين اثر توسل به امام موسي كاظم (علیه السلام) است.
سيد عبدالله (علوي حسيني موسوي) از علماي برجسته شيعه در قرن سيزدهم هجري و از محدثين موثق اماميه، عالم و مفسّر تفسير شبّر و معروف به «شبّر» است.وي در نجف اشرف در يك خانواده علمي و مذهبي به‌دنيا آمد. از همان نوجواني به تحصيل علم مشغول و با جدّيت در انجام وظائف ديني و علوم، همت گمارد. اين عالم ديني در سال 1242 هجري قمري، در شهر كاظمين و در سن 54 سالگي از دنيا رفت و در كنار پدرش، در رواق مطهر كاظمين، مدفون است.
از سيد عبدالله شُبّر آثار متعددي بر جا مانده است كه از جمله آن‌ها مي‌توان به «صفوة التفاسير»، «الجواهر الثمين»، »الأربعون حديثا»، «اسرار العبادات»، «الاصول الاصليه والقواعد المستبظه من الآيات»، منظومه 30 هزار بيتي «البرهان المبين في فتح ابواب علوم الائمه المعصومين»، «جامع المعارف»، «جامع المقال في معرفة الرواة و الرجال» و «عجائب الاخبار و نوادر الآثار» اشاره كرد.
«كشف الدعاء المستجاب» كه شرح دعاي سمات در 2 هزار بيت، «كشف المحجه» كه شرح خطبه حضرت زهرا(سلام الله علیها) در يك‌هزار و 500 بيت، «المصباح الساطع» شرح مفاتيح فيض كاشاني در يك‌صد هزار بيت و «المناهج» از ديگر آثار مرحوم شبّر هستند.


منبع : شیعه نیوز
0
0% (نفر 0)
 
نظر شما در مورد این مطلب ؟
 
امتیاز شما به این مطلب ؟
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب

پیام استاد انصاریان پیرامون عملیات وعده صادق
اعلام برنامه مراسم شب‌های قدر رمضان 1403
برنامه سخنرانی استاد انصاریان در ماه رمضان اعلام ...
مراسم نکوداشت مقام علمی و فرهنگی استاد انصاریان ...
در عرفان اهل‌بیت(ع) مطلقا برتری نژادی مطرح نیست
اعلام برنامه استاد انصاریان در ایام نیمه ماه رجب
پیام استاد انصاریان در پی حادثه تروریستی کرمان
در روایات همواره به نیکی از مردم یمن یاد شده است
مسئولیت سنگینی بر دوش روحانیون قرار گرفته است
اعلام برنامه سخنرانی استاد انصاریان در ایام ...

بیشترین بازدید این مجموعه

برگزاری نشست «اصول اخلاقی اسلام در زمينه پزشكی» ...
برگزاری همايش «بررسی راهكارهای توسعه ...
مراسم سالگرد ارتحال امام خمینى(ره) در استانبول ...
گزارش تصويري/ مراسم آغاز سال تحصيلي حوزه هاي ...
آوارگان یمنی جایی برای رفتن ندارند + تصاویر  
استاد انصاریان در سومین شب احیاء: گناه مخالفت با ...
گزارش تصویری/ عزاداری خادمان حرمین کربلا در ...
(تصاویر) لحظه تحویل سال در حرم امام رضا علیه ...
گزارش تصویری؛ ادامه پروژه ساخت صحن حضرت زهرا(س) ...
استاد انصاریان: توحید نخستین منبع اتصال به خیر و ...

 
نظرات کاربر

پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^