لطفا منتظر باشید

ابراز نگراني وزير دادگستري آلمان درباره افزايش اسلام‌ستيزي در اين كشور

به گزارش"شیعه نیوز"  زابينه لويتهويسر  در سخناني در برلين ضمن انتقاد از مطرح شدن مباحثي درباره ترس از مسلمانان، خواستار آزادي گفت‌وگو درباره مذهب و حقوق آن شد.
براساس اين گزارش، لويتهويسر گفت: مطابق با مباني اساسي (كشور) هر ديني بايد از امكان برابري برخوردار باشد و مخاطباني را براي ( آموزه‌هايش) داشته باشد.
وي حق ساخت مسجد را نيز يكي ديگر از اين موارد دانست و با اشاره به تنش به وجود آمده درباره مذهب و دولت،اين پرسش را مطرح كرد كه آيا مي‌توان انتظار داشت كه در يك دعواي حقوقي هميشه مسئله به نفع يك طرف حل شود؟
لويتهويسر پيش از اين نيز در سخناني خطاب به حقوق‌دانان آلماني نسبت به افزايش اسلام هراسي در آلمان هشدار داده بود.
وي ضمن انتقاد از ممنوعيت استفاده از روبند (برقع) گفت: مباحث درباره (اسلام) لحن خشن‌تري پيدا كرده‌اند و اجبار يا ممنوعيت استفاده از يك نوع لباس به هيچ‌وجه نمي تواند به آزادي زنان منجر شود.
لويتهويسر افزود: اين اقدام هم از جهت ديدگاه اروپاي روشن‌فكر و آزاد و هم درباره (حقوق) مهاجران اشتباه است و اگر چه ساختار تاريخي و فرهنگي اروپا از رم و يونان باستان و نيز ميراث مسيحيت تاثير پذيرفته است اما بايد گفت كه البته اسلام نيز بخشي از آن است.

منبع :
نظرات کاربران (0)
ارسال دیدگاه