
عناصر گروه های تروریستی "جبهه النصره" و "جیش الاسلام" در جریان حمله به شهر "عدرا" اعضای ۷ خانواده دروزی و علوی را اعدام کردند.
به گزارش خبرگزاری اهلبیت(ع) ـ ابنا ـ تروریستهای تکفیری روز گذشته پس از یورش به شهر "عدرا" به خانهها حمله کردند و دست به جنایت زدند.
عناصر گروه های تروریستی "جبهه النصره" و "جیش الاسلام" در جریان حمله به این شهر اعضای ۷ خانواده دروزی و علوی را اعدام کردند.
مرکز موسوم به "دیده بان حقوق بشر سوریه" در بیانیه ای به نقل از منابع محلی اذعان کرد، عناصر مسلح شمار قابل توجهی از شهروندان را به دلایل مذهبی و طایفه ای به قتل رساندند و اجساد آنان را مثله کردند.
به گفته برخی منابع دیروز دست کم ۵۰ نفر از ساکنان عدرا به قتل رسیدند.
تروریست ها سپس به غارت خانه ها و مغازه ها و مؤسسات دولتی پرداختند و خسارت های فراوانی را به این شهر وارد کردند.
عناصر مسلح همچنین با تصرف برخی ساختمان ها و استقرار تک تیراندازان، به تیراندازی پرداختند. تروریست ها همچنین پس از غارت آرد و گندم، 9 کارگر را اعدام کردند.
منبع : abna