فارسی
چهارشنبه 19 ارديبهشت 1403 - الاربعاء 28 شوال 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
0
نفر 0

حکمت علوم و معجزات ائمه(ع) درکودکی چیست؟

 

در قرآن کریم آیه ای است که می تواند پاسخ سؤال جنابعالی قرار گیرد، « وَجَعَلْنا مِنْهُمْ أَئِمَّةً يَهْدُونَ بِأَمْرِنا لَمَّا صَبَرُوا وَكانُوا بِآياتِنا يُوقِنُونَ».

اولاً ائمه معصومین و پیامبران الهی سخت ترین و بیشترین بلاها و مصیبت ها را در طول عمر خود تحمل نموده که حتی ذره ای از آن را هیچ انسان دیگری تاکنون تحمل ننموده است و این مطلب بقدری روشن و واضح است که همچون خورشید وسط آسمان است و تنها نظری کوتاه به زندگانی معصومین و امامان شیعه(ع) می تواند تصدیق کننده این حقیقت باشد که هیچ انسانی همچون امامان معصوم رنج و سختی و مصیبت ندیده است.

ثانیاً: عباداتی را که امامان معصوم در طول زندگی با برکتشان انجام داده اند هیچ انسانی حتی تصور آن عبادات را هم نمی تواند بنماید. بطوری که حضرت علی(ع) در حدیث معروف شبی هزار رکعت نماز می خواند و حضرت زین العابدین(ع) چنان در عبادت خویشتن را به سختی و رنج می انداخت که احدی را تاب تحمل آن عبادات نبود وحضرت زینب(س) با همه آن مصائب کربلا و عاشورا و اسارتها حتی نماز شب خودش را که عبادت مستحبی بود ترک نکرد.

ثالثاً: امامان معصوم ما از این دنیای فانی بهره مادی نبردند و اکثر آنها در سنین جوانی به شهادت رسیدند و کوچکترین لذتی از امور دنیا در آنها وجود نداشت حال خداوند تبارک و تعالی که با علم غیب خود این اوصاف و نشانه ها را در امامان معصوم می بیند و بخوبی می داند که امامان معصوم با ارده و اختیار خودشان این سختیها را تحمل می کنند اراده حکیمانه اش بر این تعلق گرفته است که این ذوات مقدسه را پیشوایان خلق خود قرار دهد همانطور که در آیه شریفه فرموده است «همانا ما امامان معصوم را از جنس خود بشر قرار دادیم که مردم را هدایت کنند چرا که آنان هم صبر و استقامت بالائی داشتند و هم به آیات و نشانه های ما یقین داشتند» پس علت اینکه خداوند این ذوات مقدسه را امام قرار داده است علم غیب خدا است که شایسته ترین انسانها برای پیشوایان همین ذوات مقدسه هستند.

و حال که حکمت خداوند در امام قرار دادن آنها روشن شد خداوند تبارک وتعالی برای اثبات این حقیقت به مردم باید معجزات و نشانه هایی در امامان معصوم قرار دهد تا مردم حقانیت و واقعیت آنها را درک کنند و بدانند که اینها مؤید خداوند بوده اند و دادن این علوم و معارف به امامان در کودکی برای این است که اولاً آنها را لایق و شایسته این مقام دانسته همانطور که در قرآن کریم می فرماید «اللهُ أَعْلَمُ حَيْثُ يَجْعَلُ رِسالَتَهُ؛ خداوند داناتر از هرکس است که بداند رسالت خودش را در چه افرادی قرار دهد». ثانیاً برای این است که حجت خودش را بر مردم تمام کرده باشد و مردم هم از طریق این اعجاز به حقانیت آنها پی ببرند، و البته این بحث زمانی بیشتر از یک ایمیل را می طلبد.


منبع : پایگاه عرفان
  • کودکی
  • حکمت علوم و معجزات ائمه(ع) درکودکی چیست؟
  • حکمت علوم
  • معجزات ائمه(ع)
  • 0
    0% (نفر 0)
     
    نظر شما در مورد این مطلب ؟
     
    امتیاز شما به این مطلب ؟
    اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

    آخرین مطالب

    وظایف زائران عتبات عالیات چیست؟
    چگونه دانش آموزان را پایبند به ارزشهای دینی ...
    طبق حدیث، کسی که حضرت معصومه(س) را زیارت کند بهشت ...
    ملائکه چگونه خلق شده اند؟
    بزرگترين وسوسه شيطان چيست؟
    رفتار افراد در برابر عدم استجابت دعا باید به چه ...
    جهاد ابتدایی و جهاد دفاعی؟
    مراد از غیرت در اسلام چیست ؟
    فلسفه گریه بر سیدالشهدا و اجر و پاداش آن چیست؟
    مکاشفه چیست ؟

    بیشترین بازدید این مجموعه

    مراد از غیرت در اسلام چیست ؟
    آیا برای فرار از زنا، می توان مرتکب استمناء و ...
    چگونه بفهميم كه خداوند ما را دوست دارد و از ...
    سرانجام كسي كه نماز نخواند چه مي شود و مجازات او ...
    رضايت و خشنودي خدا در چیست و چگونه خداوند از ...
     معنای قربه الی الله چیست؟ "من به خدا نزدیکتر ...
    راه توبه چگونه است؟
    راه كنترل شهوت چگونه است؟
    وظایف زائران عتبات عالیات چیست؟
    فلسفه گریه بر سیدالشهدا و اجر و پاداش آن چیست؟

     
    نظرات کاربر

    پر بازدید ترین مطالب سال
    پر بازدید ترین مطالب ماه
    پر بازدید ترین مطالب روز



    گزارش خطا  

    ^