فارسی
يكشنبه 16 ارديبهشت 1403 - الاحد 25 شوال 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
2
نفر 25
53% این مطلب را پسندیده اند

فرزندان حضرت آدم باچه کسی ازدواج کردند و نسلشان زیاد شد؟

ازدواج در طبقه اولي، بعد از خلقت آدم و حوا يعني در فرزندان بلا فصل آدم و همسرش بين برادران و خواهران بوده و دختران آدم با پسران او ازدواج كرده‌اند، چون آن روز در تمام دنيا، نسل بشر منحصر در همين فرزندان بلا فصل آدم بوده
فرزندان حضرت آدم باچه کسی ازدواج کردند و نسلشان زیاد شد؟

 خداوند درآیه اول سوره نساء مي‌فرمايد:‌ «يَاأَيُّهَا النَّاسُ اتَّقُوا رَبَّكُمُ الَّذِي خَلَقَكُمْ مِنْ نَفْسٍ وَاحِدَةٍ وَخَلَقَ مِنْهَا زَوْجَهَا وَبَثَّ مِنْهُمَا رِجَالاً كَثِيرًا»

از آيه شريفه استفاده می شود كه نسل موجود از انسان تنها منتهي به آدم و همسرش مي شود، و جز اين دو نفر هيچ كس ديگر در انتشار اين نسل دخالت نداشته است(نه حوري بهشتي، و نه فردي از افراد جن و نه غير آن دو) و گرنه مي‌فرمود: «و بث منهما و من غير هما».

 

با پذيرفتن اين معنا دو مطلب نتيجه‌گيري مي‌شود:

1- منظور از جمله رجالاً كثيراً كل بشر است و افرادي است كه يا بدون واسطه (چون هابيل و قابيل و غيره) و يا با واسطه(چون افراد بشر تا هنگام بپا شدن قيامت) از اين دو فرد (يعني آدم و حوا) منشعب شده‌اند.

2- ازدواج در طبقه اولي، بعد از خلقت آدم و حوا يعني در فرزندان بلا فصل آدم و همسرش بين برادران و خواهران بوده و دختران آدم با پسران او ازدواج كرده‌اند، چون آن روز در تمام دنيا، نسل بشر منحصر در همين فرزندان بلا فصل آدم بوده (در آن روز غير از آنان نه دختراني يافت مي‌شده است كه همسر پسران آدم شوند، و نه پسري بود كه همسر دختران آدم گردند) بنابراين هيچ اشكالي هم ندارد.

 

از آنجائي كه مسأله تشريعي است و تشريع هم تنها و تنها كار خداي تعالي است و او مي‌تواند يك عمل را در روزي حلال و روزي ديگر حرام كند:‌ «و الله بحكم لا معقب لحكمه و ان الحكم الا لله». و بعضي احتمال داده‌اند كه فرزندان آدم با بازماندگان انسانهاي پيشين ازدواج كرده باشند اين احتمال با ظاهر آيه سوره نساء چندان سازگاري ندارد.


منبع : پایگاه عرفان
2
53% (نفر 25)
 
نظر شما در مورد این مطلب ؟
 
امتیاز شما به این مطلب ؟
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب

فرق بين فعل و رفتار اخلاقی با خُلق و خوی اخلاقی ...
رابطه انسان و جهان چه نوع رابطه‌ای است؟
بندگی و عبودیت چیست؟
چه كنيم كه به كمال برسيم؟
 من کارمند هستم حقوقی آنچنانی ندارم مجردم و نماز ...
آيا اينكه می گویند دعا کرده‌ایم که بخت كسي بسته ...
حضور حضرت زهرا(س) در مجلس عزای امام حسین(ع) چگونه ...
نماز چه تاثیراتی بر روی انسان می گذارد ؟
تقيه چيست و انجام آن در چه مواردي لازم است؟
آیا توسل به اهل بیت (ع) شرک است ؟

بیشترین بازدید این مجموعه

چرا پذیرفتن دین اسلام برای مسلمان‌زاده اجباری ...
فرق بين فعل و رفتار اخلاقی با خُلق و خوی اخلاقی ...
آيا دل آزردن و دل شكستن گناه دارد؟
ترک نماز چه عواقبی به همراه دارد؟
راه ترک خودارضایی ( استمنا ) چیست؟
برای در امان ماندن از جن زدگی چه باید کرد؟
آیا انسان می‌تواند موت اختیاری داشته باشد؟
چرا سگ نجس است و نمی‌توان آن را درخانه نگه داشت؟
معنای سبحان اللّه و ریشه این کلمه را بیان کنید؟
معصوم یعنی چه؟ آیا غیر از چهارده معصوم فرد دیگری ...

 
نظرات کاربر

محمد علی حکمت نیا
باسلام نفس واحده میتواند اشاره باشد به یک روح و آن نفس انسانی است که با تمامی خلق های پیشین از نسناس و جن متفاوت است ، و همینطور است خلق حوا ( وخلق منها زوجها). ضمنا مگر خداوند دیگر قادر نبود انسانی ازسنخ همان نفس بیافریند؟ تا روند نسل بشری از ازدواج با سنخ خودش البته نه خواهر و برادر ادامه یابد ،البته در این زمینه روایاتی که وجود دارد از جمله از امام صادق ع سٶال میشود آیا در زمان آدم ع آدمهای دیگری هم در روی زمین بودند حضرت میفرماید: وٲلف آدم . یا حدیث دیگر که میفرماید خداوند برای هابیل و قابیل همسرانی از سنخ جن و ملک آفرید ؛ توجه شود همسری از انسانها ولی با افکار و خصوصیات روحی جنّیان ، و همسری از همین انسانها ولی با افکار و خصوصیات روحی ملکوتیان. و این هیچ منافاتی با آیه شریفه (و بثّ منهما رجالاً کثیراً و نساءاً ) ندارد. ثانیاً آیا نفس در عربی به روح گفته میشود یا به جسم؟ فتٲمّل . والله العالم.
پاسخ
2     2
5 ارديبهشت 1398 ساعت 07:42 صبح
سید مجتبی مقدسی
سلام در مورد ازدواج فرزندان آدم شاید این مسئله بوده که مثل حضرت مریم روح دختران در رحم حضرت حوا دمیده شده و فرزندان دختر به دنیا آمده باشند هیچ بعید نیست چون این ااتفاق افتاده . و باز هم نسل بشر طبق آیه شریفه از نسل آدم و حوا می شود و هیچ منافاتی ندارد
پاسخ
2     1
19 فروردين 1398 ساعت 5:06 بعد از ظهر
پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^