قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور گفت: در کشور 8 هزار و 500 بقعه متبرکه امامزادگان و پیامبر وجود دارد که سالانه 100 میلیون نفر به زیارت این خانههای نورانی میروند.
به گزارش شيعه آنلاين به نقل از فارس، تقی رضایار در همایش یکروزه «هیئت امنای بقاء متبرکه، مسئولان اجرایی و مربیان طرح نشاط معنوی» در سالن خاتمالانبیا(ص) این شهر اظهار داشت: 10 درصد کل طرح نشاط معنوی در گیلان اجرایی شده است.
وی با اشاره به اینکه پیامبر(ص) دو امانت در بین مردم به یادگار گذاشته است، افزود: قرآن و اهل بیت(ع) دو امانتی است که پیامبر(ص) در بین مردم به یادگار گذاشت.
قائم مقام سازمان اوقاف و امور خیریه کشور ادامه داد: خدا را شاکریم از اینکه در عصر آخرالزمان جایگاه قرآن در کشور ما هر روز شفافتر و نورانیتر میشود و خدمتی که ملت ایران به دو امانت سنگین پیامبر(ص) انجام میدهد، بینظیر است.
وی وجود دو امانت در نزد مردم را موجب عزت بیشتر کشورمان دانست و تصریح کرد: این دو امانت ایران را عزیزتر کرده است.
رضایار با اشاره به مسئولیت سازمان اوقاف در برگزاری مسابقات قرآنی و کشوری خاطرنشان کرد: برگزاری مسابقات قرآنی شهرستانی، استانی، کشوری و بینالمللی بر عهده سازمان اوقاف و مدیران آن است.
وی درباره امانت دوم پیامبر(ص) اظهار داشت: در سطح کشور 8 هزار و 500 بقعه متبرکه از امامزادگان و پیامبر وجود دارد که سالانه بالغ بر 100 میلیون نفر به زیارت این خانههای آسمانی و نورانی میروند.
قائم مقام سازمان اوقاف کشور اضافه کرد: این تعداد بدون محاسبه زائران چهار مکان مقدس امام رضا(ع)، حضرت معصومه(س)، حضرت عبدالعظیم(ع) و شاهچراغ است که متولی آنها ما نیستیم و مستقل از این آمار هستند.
وی با اشاره به تعداد زائران نوروزی در سال جاری تصریح کرد: در نوروز امسال 35 میلیون زائر از امامزادگان و بقاع متبرکه دیدن کردند.
رضایار وجود 900 بقعه متبرکه در گیلان را امتیاز بزرگی برای استان دانست و افزود: این بقعهها از طرف خداوند برای ملت آخرالزمان ساماندهی شده و نقش خود را ایفا میکنند.
وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری مبنی بر اینکه بقاع متبرکه باید به قطب فرهنگی تبدیل شوند، بیان داشت: به همین منظور توسط این بقعهها باید مسائل فرهنگی در داخل دانشگاه، مدرسه، بازار و کارخانه را تنظیم کرد و با این راهبردی که مقام معظم رهبری مشخص کردهاند، اجرای این برنامهها ضروری است.
رضایار با بیان اینکه از نظر ارائه آثار و برنامههای فرهنگی در بقاع متبرکه کشور ضعف وجود دارد، افزود: کراماتی که این بزرگان برای زائران دارند هنوز مکتوب نشده و اگر تمام آنها در کنار یکدیگر جمعآوری شوند بهترین ابعاد الگوی معنوی روحی و جسمی برای جوانان میشوند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه گیلان نیز در این مراسم گفت: درصدی از نذورات بقاع متبرکه برای کارها و فعالیتهای فرهنگی و قرآنی است.
حجةالاسلام و المسلمین سیدکاظم میرحسینی اشکوری اظهار داشت: برخی از نیات واقفان مربوط به برنامههای فرهنگی و قرآنی بوده و وظیفه اوقاف با توجه به نیات واقفان، توسعه بقاع متبرکه است.
وی با اشاره به برگزاری بیش از یکهزار جلسه تفسیر قرآنی در رمضان سال گذشته گفت: امسال نیز دو طرح بزرگ را آغاز کردیم که یکی از آن طرحها، برنامهریزی برای اوقات فراغت بود.
میرحسینی اشکوری اجرای طرح نشاط معنوی را در 72 بقاع متبرکه استان اعلام کرد و بیان داشت: در این برنامهها 5 هزار و 890 نفر شرکت کردند.
وی تفسیر سوره مبارکه کهف را از برنامههای ماه رمضان امسال عنوان کرد. در این همایش از برترینهای طرح نشاط معنوی قدردانی شد.