فارسی
سه شنبه 13 شهريور 1403 - الثلاثاء 27 صفر 1446
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

پرسشها و پاسخها، ص: 350

و پاداش چنين زايری بسيار بزرگ است خداوند درجات او را بالا می برد، نام او را در زمره همراهان امام حسين و شهيدان كربلا می نگارد ثواب زيارت رسولان و پيامبران الهی را برای وی ثبت می كند «1».

و در كتاب كامل الزّيارات با همين سند از ابوعبداللَّه محمد بن نعمان المفيد معروف به ابن المعلّم نقل شده است كه با روايت كتاب مصباح المتهجّد اختلاف كمی دارد «2». افرادی كه در سلسله رجال سند اين زيارت نام برده شده اند افرادی هستند كه وثاقت آن ها جای هيچ ترديد و شكی ندارد.

علاوه بر اين كه مرحوم شيخ عباس قمی كه محدّث موفق و كم نظيری می باشد اين زيارت را در كتاب مفاتيح الجنان با قوّت و قدرت نقل نموده است. و ماجرای سيد رشتی را كه در سفر حج خدمت حضرت امام عصر عليه السلام می رسد و آن حضرت می فرمايد: چرا زيارت عاشورا نمی خوانی؟ عاشورا، عاشورا، عاشورا!! را نقل می كند كه تأييدی است بر اهمّيت اين زيارت.

در اين جا مناسب است به چند نكته مهم توجّه شود:

1- زيارت عاشورا از ساير زيارات امتيازی معلوم و تفوّقی مشهود دارد، چون ظاهر خبر صفوان اين است كه جبرئيل امين اين زيارت را از خدای متعال تلقّی كرده و به رسول خدا صلی الله عليه و آله رساند و به وساطت ائمّه عليهم السلام به صادق آل محمّد رسيد و وقت اظهار آن در زمان حضرت باقر عليه السلام بود.

لذا زيارت عاشورا از احاديث قدسيه می باشد و حديث قدسی كلامی

______________________________
(1) مصباح المتهجّد: 773.

(2) كامل الزيارات: 174.




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^