به گزارش روابط عمومی و اموربین الملل مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی، استاد حسین انصاریان به مناسبت سالروز شهادت امام جعفر صادق(ع) در مصلاي امام خميني(ره) آستانه اشرفیه طي سخناني با اشاره به کتاب ارزشمند اصول کافي اظهار داشتند: اين کتاب به سه دليل ارزش والايي دارد که يکي بزرگواري مولف آن است.گفت: خانوادههايي که ماهواره در اختيار فرزندان ميگذارند در روز قيامت جوابي براي خدا ندارند.
ایشان ادامه دادند: علماي بزرگ اسلام به مولف کتاب کافي لقب ثقةالاسلام دادهاند که به معناي مورد اعتماد دين و پروردگار است.
معظم له تاليف کتاب کافي در عصر غيب صغري را از ديگر دلايل ارزشمندي اين کتاب دانستند و تصريح کردند: اين کتاب از خود چشمه گرفته شده است که به ارزش آن ميافزايد. استاد حوزه با بيان اينکه 16 هزار روايات در کتاب کافي گردآوري شده است، خاطرنشان کرد: 80 درصد اين روايات با قرآن کريم هماهنگ است.
ایشان تشخيص روايت سالم از ناسالم طبق فرموده پيامبر(ص) را قرآن معرفي کردند و افزودند: روايات صحيح، مسند، مرسل، حسن، مورد وثوق، مفيد، عام، خاص و ... بايد با سند و در کنار آن با قرآن سنجيده شوند که اين امر کار هر کس نيست و نياز به آشنايي 11 علوم اسلامي دارد و اگر کسي بدون داشتن شرايط لازم اين عمل را انجام دهد ظلم به اسلام و فرهنگ پروردگار کرده است.
استادانصاريان با تاکيد بر اينکه دين نبايد در گردونه قرائتهاي مختلف قرار گيرد، گفتند: دين بر گرفته از پيامبر اسلام(ص)، اهل بيت(ع) و عالمان واجدالشرايط است.
استاد حوزه با اشاره به روايتي از امام صادق(ع) بيان داشتند: امام صادق(ع) سه عمل را با ارزشترين اعمال در عالم ميدانند که دو عمل در ارتباط با مردم بوده و اگر پذيرفته نشود عمل سوم نيز که در ارتباط با خداوند است پذيرفته نميشود.
وي با بيان اينکه اگر حق مردم داده نشود حق خداوند نيز ادا نميشود، اضافه کردند: اين سه عمل با هم گره خورده که يک بخش آن نماز و زکات است.
استاد انصاريان اسلام را داراي ساختار کامل دانستند و تصريح کردند : تمام اجزاي دين اسلام به هم متصل است و برخي امور باريک و بههم نزديک ميشوند.
استاد حوزه و اخلاق خاطرنشان کردند: حق مردم در اسلام جايگاه بسيار مهمي دارد و گاهي خداوند حق مردم را کنار حق خود قرار داده است.
معظم له حق پدر و مادر، زن و شوهر و ... را در جامعه در حال کوچک شدن خواند و خاطرنشان کردند: اغلب مردم براي حقوق همديگر ارزش قائل نيستند. احترام به آبرو، مال و حق مردم در هيچ فرهنگي به اندازه اسلام مورد توجه نبوده است.
استاد حوزه، انصاف را از جمله اعمالي برشمرد که اگر رعايت شود اعمال مربوط به خداوند پذيرفته ميشود. انسان اگر تمام خوبيهايي که در عالم وجود دارد براي خود ميخواهد، بايد براي ديگران نيز بخواهد.
استاد انصاريان کمک به نيازمندان را از ديگر اعمالي بيان کرد که رضايتمندي خداوند را در پي دارد.
استاد حوزه با تاکيد بر اينکه تمام اعمال انسان بايد ذکر خداوند باشد، خاطرنشان کردند: ذکر اين نيست که تسبيح به دست گرفته و سبحانالله بگوييم.
ایشان ذکر از ديدگاه اهل بيت(ع) را انجام تکليف در وقت انجام آن دانستند و اظهار داشتند: هر گاه انسان توان عملي را که خداوند به آن فرمان داده پيدا کند و انجام دهد ذکر است که شامل زکات، کمک به مردم، رفتن به خانه کعبه و انجام ندادن هر گناهي ميشود.
وی با اشاره به اينکه اگر کسي محرمات خداوند را رعايت نکند هر چه اللهاکبر بگويد ذکر نيست، افزودند: گناه به مردم ياد دادن گناه بوده و عملي که ماهوارهها انجام ميدهند تعليم گناه است.
استاد حوزه با هشدار به خانوادههايي که ماهوارهها را به خانهها ميآورند، اظهار داشتند: فرزندان امانت خداوند نزد والدين هستند و با در اختيار قرار دادن ماهوارهها نزد فرزندان چه پاسخي در روز قيامت به خداوند ميخواهند بدهند.
ایشان درادامه رفاقت با قرآن، پيامبر(ص)، ائمه(ع) و آشنا شدن با فرهنگ آنها را زندگي پاک و حيات طيبه ناميد و خاطرنشان کردند: اگر تمام جامعه طبق اين فرهنگ عمل کنند تمام پاسگاهها و دادگستريهاي کشور تعطيل ميشوند.
استادانصاريان در پایان تاکيد کردند: تمام کارها بايد عطر قرآن، خداوند و اهل بيت(ع) را بدهند.
منبع : روابط عمومی و امور بین الملل مرکز علمی تحقیقاتی دارالعرفان الشیعی