فارسی
جمعه 04 فروردين 1402 - الجمعة 2 رمضان 1444
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه
0
نفر 0
تاریخ انتشار : 19 آذر 1392 ساعت 00:06 صبح

اعتراف ایندیپندنت به پشتیبانی مالی سعودی از طرح نسل کشی جمعی شیعه در خاورمیانه

اعتراف ایندیپندنت به پشتیبانی مالی سعودی از طرح نسل کشی جمعی شیعه در خاورمیانه

 

این روزنامه اذعان می کند که هدف این تروریست های سلفی ، طایفه شیعیان است در این نوشتار آمده است: هزاران شیعه در عراق، پاکستان، سوریه و حتی کشورهایی مانند مصر که تعداد شیعیان آن زیاد نیست کشته می شوند ، حرف نهایی اینکه، سعودی با پشتیبانی مالی گروه های سلفی به دنبال کشتار هر چه بیشتر شیعیان در خاورمیانه و مکان های دیگر است.

 

به گزارش «شیعه نیوز» ، یکی از روزنامه نگاران "ایندیپندنت" به نام "پاتریک کوکبیرن" در مقاله ای به نقش اساسی سعودی در تشکیل گروه های افراط گرای سلفی و پشتیبانی همه جانبه این کشور در طول 30 سال می پردازد.

 

کوکبیرن می نویسد: افرادی در سعودی پشتیبان اصلی این گروه های افراط گرا هستند و علی رغم تصمیم آمریکا و برخی از هم پیمانانش برای مبارزه بر علیه تروریسم، اما این کشورها در برابر مسئله فشار بر سعودی جهت عدم حمایت از این تروریست ها هم چنان مقاومت می کنند.

 

وی در ادامه می گوید: این موضوعی است که وزیر سابق خارجه آمریکا هیلاری کلینتون نیز در یک پیام به سفارت های آمریکا آن را اعلام کرد؛ این پیام سری در سال 2009 به وسیله سایت ویکیلیکس فاش شد. این روزنامه نگار در مورد علت عدم فشار بر سعودی برای توقف این اعمالش از سوی آمریکا و هم پیمانانش می نویسد: دلیل این مسئله واضح است آنها نمی خواهند هم پیمان مورد اعتماد خود در خاورمیانه را ناراحت کنند.

 

اما بخش قابل توجه این مقاله این است که این روزنامه اذعان می کند که هدف این تروریست های سلفی ، طایفه شیعیان است در این نوشتار آمده است: هزاران شیعه در عراق، پاکستان، سوریه و حتی کشورهایی مانند مصر که تعداد شیعیان آن زیاد نیست کشته می شوند ، حرف نهایی اینکه، سعودی با پشتیبانی مالی گروه های سلفی به دنبال کشتار هر چه بیشتر شیعیان در خاورمیانه و مکان های دیگر است.


منبع : شیعه نیوز
0
0% (نفر 0)
 
نظر شما در مورد این مطلب ؟
 
امتیاز شما به این مطلب ؟
اشتراک گذاری در شبکه های اجتماعی:

آخرین مطالب

اعلام برنامه سخنرانی‌های استاد انصاریان در ...
کتاب معانی الأخبار با ترجمه استاد انصاریان به ...
استاد انصاریان در اصفهان سخنرانی می‌کند
عقب‌ماندگی ملت‌های اسلامی به دلیل جدایی از قرآن ...
حضرت زینب(س) مصداق انسانی آیات قرآن کریم است
امیرالمومنین(ع) دغدغه بازار مسلمانان را داشتند
سخنرانی استاد انصاریان در آستان حضرت معصومه(س)
معرفت ما باید به‌گونه‌ای شود که معشوقی جز خدا ...
پیامبر(ص) نسبت به تمام مردم جهان مهرورز بودند
اعلام برنامه سخنرانی استاد انصاریان در ایام ...

بیشترین بازدید این مجموعه

درک بهتر از اسلام در برنامه های درسی مدارس آلمان
اجازه گسترش شیعه را در مصر نمی‏دهیم
اجلاس بين‌المللی «قرآن كريم و سنت نبوی(ص)» در ...
انتقاد شدید عالم شیعه عربستان از انتشار مقاله ...
افزایش ۲۰درصدی سرعت ساخت صحن حضرت زهرا(س)/افتتاح ...
تلاش دانشجویان آمریکایی برای اطلاع‌رسانی در ...
عکس خبری/ جشن میلاد پیامبر اکرم(ص) در پاکستان
آيت الله حسيني بوشهري از غرفه نشر دارالعرفان ...
پروردگار دست اجبار روی کسی ندارد
اعلام برنامه سخنرانی‌های استاد انصاریان در ...

 
نظرات کاربر

پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^