لطفا منتظر باشید

ممنوعیت فروش رساله مراجع تقلید شیعه در آذربایجان

  • تاریخ انتشار:   10 خرداد 1389
  • تعداد بازدید:   646

به گزارش خبرگزاری اهل‏بیت (ع) ـ ابنا ـ در ادامه کارشکنی‏های اخیر دولت آذربایجان مبارزه با فرهنگ تشیع و ایجاد محدودیت برای شیعیان، به دستور وزارت فرهنگ این کشور، تعدادی از کتاب‏های شیعی و به خصوص رسال‏های علمیه مراجع تقلید ایرانی از کتابخانه‏های این کشور جمع‏آوری شدند. همچنین خرید و فروش آنها در کتاب‏فروشی‏ها نیز ممنوع اعلام شد.
«حاج طاهر» استاد دانشگاه و رابط شیعیان آذربایجان گفت: «از جمله مراجعی که رساله او د رآذربایجان ممنوع است، آیت الله مکارم شیرازی است که چندی پیش به علت تصمیم دولت آذربایجان برای تخریب مسجد فاطمه زهرا(س)ی باکو، به دولت این کشور هشدار شدید اللحنی مبنی بر امکان اعلام مقاومت در برابر تصمیم‏های لیبرالی و ضدشیعی باکو صادر کرد». این گفته آیت الله مکارم شیرازی با واکنش وقیحانه باکو روبه‏رو شد که در آن آیت الله مکارم را به تلاش برای ایجاد تفرقه میان صفوف مسلمانان و مذاهب اسلامی متهم کرده بود. از دیگر مراجعی که رساله ایشان ممنوع شده است، مرحوم آیت الله فاضل لنکرانی است که خود اصالتا از شیعیان آن کشور بود و به هین علت مقلد و مرید فراوانی در آذربایجان داشته و دارد.
به گفته حاج طاهر، وزارت فرهنگ آذربایجان دلیل جمع‏آوری رساله‏های مراجع تقلید و هفت کتاب شیعی دیگر را مبارزه با تفرقه میان پیروان اهل سنت و تشیع در آذربایجان اعلام کرده است. شیعیان آذربایجان نزدیک به 99درصد جمعیت این کشور را تشکیل می‏دهند و یک درصد بقیه نیز از مسیحیان ارمنی مقیم آذربایجان هستند. لازم به ذکر است که چند روز پیش آیت‏الله العظمی صافی گلپایگانی نیز در دیداری با سفیر ایران در آذربایجان از حمایت ایران از ارمنستان مسیحی در مناقشه قره‏باغ در برابر آذربایجان شیعی انتقاد کرده بود. این مسأله (حمایت ایران از ارمنستان) همواره در رسانه‏های وهابیون مورد تمسخر و استهزاء قرار می‏گیرد!

منبع :
نظرات کاربران (1)
محسن اسماعیلی ( 16 شهريور 1395 )
با سلام اینجانب 9 قطعه زمین کشاورزی را بصورت نصفه کاری در اختیار زارع قرار داده و علاوه بر زمین هزینه اب و کود وخدمات تراکتوری را هم اینجانب مالک پرداخت کرده ام و نصفه حاصل زمین را همه ساله زارع برده است نصفه کاری یعنی شراکت و در شراکت به طرفین حق کرد زارعانه و غیره تعلق نمگیرد حالا بعد از مدتی ادعای کرد زارعانه نموده است و دادگاه به ایشان رای داده است بر چه اساس و چه قانونی این حکم خلاف شرع و عرف را دادگاه صادر کرده است خواهشمندم راهنمایی و کپی کنید با سلام اینجانب مالک واگذار نمودم این 9 قطعه زمین کشاورزی را به صورت نصفه کاری و نصفه کاری و هزینه آب و کود و خدمات تراکتوری را هم اینجانب مالک پرداخت کرده ام ونصفه کاری سهم خود را همه ساله برده است آیا شرعا" زارع میتواند حق کرد زارعانه و حق ریشه و غیره از مالک مطالبه نماید
ارسال دیدگاه