فارسی
شنبه 07 مهر 1403 - السبت 23 ربيع الاول 1446
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

ترجمه مفاتيح الجنان، ص: 978

ماند، در نهايت خوبی است، و بايد نسبت به انجام كار شتاب ورزيد، و اگر هفت عدد باقی ماند، در حكم مانند عدد پنج است، و اگر هشت دانه باقی ماند، در آن چهار نهی است. ما در باب ششم، بعضی از استخاره ها را ذكر خواهيم كرد.

مرحوم محدّث كاشانی در كتاب «تقويم المحسنين» برای استخاره به قرآن مجيد، در ايام هفته ساعاتی را نقل كرده و گفته است: اختيار اين ساعات، بنا بر مشهور بين اهل ايمان است، اگرچه حديثی از اهل بيت بر آن يافت نشده است سپس فرمود: روز يك شنبه: تا ظهر خوب است، آنگاه از عصر تا مغرب. روز دوشنبه: تا طلوع آفتاب خوب است، آنگاه از زمان ناهار تا ظهر و سپس از عصر تا عشاء آخر. روز سه شنبه از وقت ناهار تا ظهر خوب است، آنگاه از عصر تا عشاء آخر. روز چهارشنبه تا ظهر خوب است، آنگاه از عصر تا عشاء آخر. روز پنجشنبه تا طلوع آفتاب خوب است، آنگاه از ظهر تا عشاء آخر. روز جمعه تا طلوع آفتاب خوب است، آنگاه از ظهر شرعی تا عصر. روز شنبه تا وقت ناهار خوب است، آنگاه از ظهر شرعی تا عصر. اين جدول برگرفته از مدخل [مقدّمه ] منظوم محقّق طوسی طاب ثراه است.

ذكر نماز برای ادای قرض، و كفايت ستم سلطان: شيخ طوسی روايت كرده: مردی خدمت حضرت صادق عليه السّلام رسيد و گفت: ای آقای من به تو شكايت می كنم، از قرضی كه مرا فرا گرفته، و از پادشاهی كه به من ستم می كند. می خواهم به من دعايی تعليم دهی كه به وسيله آن غنيمتی تحصيل كنم، تا قرضم را ادا كرده، و ستم پادشاه را از خود بازدارم. حضرت فرمود:

هرگاه تاريكی شب تو را فرا گرفت دو ركعت نماز بخوان، در ركعت اول سوره «حمد» و «اية الكرسی»، و در ركعت دوم سوره حمد و آخر سوره «حشر» از لو انزلنا هذا القرآن تا پايان سوره را قرائت كن، سپس قرآن مجيد را بردار و بر سر خود بگذار و بگو:

به حق اين قرآن، و به حق كسی كه او را فرستادی با آن، و به حق هر مؤمنی كه در قرآن مدح كردی، و به حقّت بر آنان، پس كسی شناساتر به حق تو از تو نيست، آنگاه هر يك از اين اذكار را ده مرتبه بگو:

بك يا اللّه يا محمّد، يا علی، يا فاطمه، يا حسن، يا حسين، يا علی بن الحسين، يا محمّد بن




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^