قهرمان بىبديل در تمام ازمنه
- تاریخ انتشار: 21 دى 1391
- تعداد بازدید: 372
بعد گليمى آوردند و حضرت را روى آن خواباندند . با آن فرق شكافته به سمت خانه آوردند . ديگر نمىتوانست بنشيند ، حال نداشت . رنگ ايشان زرد شده بود و توان بدن ضعيف . فرق شكافته ، استخوان فرق نصف شده ، شمشير در مغز نشسته و مغز از خون پر شده ، ولى نه كور شد ، نه كر و نه حافظهاش را از دست داد ، اين يعنى چه ؟
اين را هيچ دكترى نمىتواند جواب دهد . مويرگ مغز پاره مىشود ، انسان سكته مىكند و تمام بدنش فلج مىشود ، اما شمشير فرق حضرت را شكافته و مغز بيرون زده و پر خون است ، اما مانند همان روزهاى سلامتش است . اين يعنى چه ؟
ايشان را در رختخواب خواباندند . روزه كه نمىتواند بگيرد . رفتند قطعهاى نان نرم و كاسه شيرى كنار بسترش آوردند . چشمش را باز كرد ، فرمود : حسن جان ! ابن ملجم مسافر است ، روزه نيست ، اين شير را بردار ، ببر به او بده .
در آمريكا نيز چنين قهرمانى داريم كه او را الگو كنيد ؟ پس :
» فَأَيْنَ تَذْهَبُونَ «
به كجا مىرويد ؟ دنبال كدام فرهنگ و الگو هستيد ؟ بيايند بين الگوهاى خود و الگوهاى الهى مقايسه كنند ، واقعاً اگر به نحو منطقى يافتند كه حق با الگوهاى آمريكايى ، اروپايى و اسرائيلى است ، با خيال راحت به دنبال همانها بروند .