حضرت استاد حسین انصاریان در سومین شب از ماه مبارک رمضان و در حسینیه همدانیهای تهران در بررسی وارزیابی سبک زندگی امروزی فرمودند: کسانی که بر اساس میل شخصی خویش و بدون توجه به دین اسلام، سبک زندگی خود را طراحی میکنند؛ دچار دو ضعف مهم در زندگی خواهند شد.
اول: نقص در برنامه ریزی
دوم: توجه بیش از حد به خواهشهای نفسانی
از همین روست که غربیها به بسیاری از بزهکاریها لباس قانونی میپوشانند و زندگیشان شیوه و حالت فراعنه قدیم را دارد «کدأب آل فرعون». در نتیجه، همانطور که فراعنه گذشته از نیل به رستگاری بازماندند غربیها و غربگراهای امروز از نیل به سعادت ابدی محروم خواهند شد.
در مقابل این افراد کسانی که به ندای «أفوض امری الی الله» پاسخ مثبت دادند و خط مشی زندگی خویش را بدست خداوند دادند قطعاً به سرمنزل مقصود و فوز عظیم خواهند رسید.
این دانشمند فرهیخته با اشارات قرآنی به فرجام شوم اقوامی که به غیر خدا دلبسته بودند و خداوند در کمترین زمان با بلایی آسمانی آنها را هلاک نمود افزودند:بر اساس توصیه حضرت امیر علیه السلام در نهج البلاغه همگان باید از فرجام پیشینیان عبرت ودرس بگیرند.
آیت الله انصاریان در ادامه به امانتی بودن نعمات این دنیا و مالکیت انحصاری و مطلق خداوند نسبت به هر آنچه در دست ماست یادآور شدند: اگر ما بدین اعتقاد برسیم و همه نعمتها را در دست خود به امانت بدانیم از آن صحیح استفاده خواهیم کرد و اگر هم نعمتی را از دست بدهیم؛ هرگز نگران نخواهیم شد.
این استاد حوزه تنها تجارت بی زیان و پرسود را در عالم، تجارت با خداوند دانستند و افزودند: کلام امام حسین علیه السلام مبنی بر «الهی رضی بقضائک» برای همه اعصار و دورانهاست، نه فقط عصر عاشورا و هر مؤمنی که با خداوند معامله کند هرگز زیان نخواهد دید و در هر حالتی که باشد، پیروز است «ان الله من المومنین انفسهم و اموالهم بان لهم الجنه یقاتلون فی سبیل الله یَقتلون و یُقتلون».
استاد انصاریان در پایان با تاکید بر مظاهر متعدد شیطان در زندگی امروزی بیان داشتند: خداوند در دلی که محل یاد و خاطره تصاویر دختر و پسر و عشق به فوتبالیستها وهنرمندان غربی است نمینشیند و اگر تسلط شیطان بر انسان نبود هرلحظه همگان ملکوت و باطن و حقیقت آسمان و زمین را مشاهده میکردند «لولا ان الشیاطین یقومون علی قلوب بنی آدم لنظروا ملکوت السموات و الارض» و تنها راه نجات از این ورطه تمسک به نبوت پیامبر رحمت (صلی الله علیه و آله) و ولایت حضرت امیر (علیه السلام) است.
منبع : پایگاه عرفان