فارسی
شنبه 08 ارديبهشت 1403 - السبت 17 شوال 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

مرگ و فرصت ها، ص: 67

الحمدلله رب العالمين و صلّى الله على جميع الانبياء والمرسلين‏

و صلّ على محمد و آله الطاهرين.

1- حلال كننده پاكيزه‏ها

قرآن مجيد مى‏فرمايد:

يهوديان و مسيحيان قبل از بعثت پيغمبر صلى الله عليه و آله، نشانه‏ها و اوصاف پيغمبر صلى الله عليه و آله را در دو كتاب تورات و انجيل خوانده بودند. قبل از بعثت، آن نشانه‏ها و اوصاف در تورات و انجيل بود، آنها مى‏خواندند و مى‏ديدند.

«الَّذِينَ يَتَّبِعُونَ الرَّسُولَ النَّبِيَّ الْأُمِّيَّ الَّذِي يَجِدُونَهُ مَكْتُوباً عِنْدَهُمْ فِي التَّوْراةِ وَ الْإِنْجِيلِ يَأْمُرُهُمْ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهاهُمْ عَنِ الْمُنْكَرِ وَ يُحِلُّ لَهُمُ الطَّيِّباتِ» «1»

از نشانه‏هاى او اين است كه خداوند متعال هر چه جنس پاكيزه در عالم آفريده است، هيچ كدام را از انسان‏ها منع نمى‏كند و مصرفش را جايز مى‏داند.

خداوند متعال حلال‏هاى پاكيزه خودش را در كتاب‏هاى قبل از قرآن و از زبان انبيا عليهم السلام بيان كرد، اما عدّه‏اى در تاريخ آمدند وبرنامه‏هايى را با جا انداختن خودشان در بين مردم به عنوان معلم و استاد، حرام كردند.

______________________________
(1)- اعراف (7): 157؛ «همان كسانى كه از اين رسول و پيامبر «ناخوانده درس» كه او را نزد خود [با همه نشانه‏ها و اوصافش‏] در تورات وانجيل نگاشته مى‏يابند، پيروى مى‏كنند؛ پيامبرى كه آنان را به كارهاى شايسته فرمان مى‏دهد، و از اعمال زشت بازمى‏دارد، و پاكيزه‏ها را بر آنان حلال مى‏نمايد.»




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^