فارسی
يكشنبه 10 تير 1403 - الاحد 22 ذي الحجة 1445
قرآن کریم مفاتیح الجنان نهج البلاغه صحیفه سجادیه

ترجمه نهج البلاغه، ص: 13

پيامبر اكرم صلی الله عليه و آله از آن حضرت به عنوان حجت اللَّه، باب اللَّه، طريق الی اللَّه، نَبَأ عظيم، صراط مستقيم، مَثَل اعلی ياد می فرمود «1».

او پس از پيامبر در ميدان عبادت عابدترين مردم، و در عرصه زهد زاهدترين، و در معركه پيكار شجاعترين، و در اخلاص خالص ترين، و در ورع پاكدامن ترين، و در دانش دانشمندترين، و در تجهّد و عبادت شبانه متهجّدين، و در عدالت عادلترين، و در جود و سخا سخاوتمندترين، و در تمام كمالات و فضائل برترين مردم روزگار، از اولين و آخرين بود.

پيروزی ارتش اسلام در تمام جنگ ها مرهون فداكاری او بود، تا جايی كه رسول خدا صلی الله عليه و آله برپايی دين را نتيجه جهاد او اعلام كرد «2». او را جز با تعريف خدا و پيامبر صلی الله عليه و آله نمی توان شناخت، زيرا رسول خدا صلی الله عليه و آله فرمود: خدا را جز من و علی عليه السلام آن گونه كه بايد كسی نشناخت، و مرا جز خدا و علی عليه السلام نشناختح، و علی را جز من و خدا نشناخت.

من فكر می كنم شما خوانندگان عزيز، برای تماشای دور نمايی از شخصيت والا و حيات الهی او بايد به مفصل ترين كتبی كه شيعه و غير شيعه، و حتی غير مسلمانان در شرق و غرب نوشته اند مراجعه كنيد، وگرنه با اين سطور اندك، آن هم در مقدمه اين ترجمه، بازگو كردن حيات و شخصيت آن حضرت امكان ندارد.

سخن از جهاد او برای استوار شدن دين تا قيامت، و از عبادت او، و از كرامات و معجزات او، و از دانش و بينش و بصيرت او و ساير كمالاتش كار جن و انس و ملك نيست، روزی چون قيامت لازم است، و معرفی چون خدا و پيامبر تا از اين

______________________________
(1)- عيون اخبار الرضا، ص 181.

(2)- ترجمه كتاب فاطمة الزهراء من المهد الی اللحد، ص 266.




پر بازدید ترین مطالب سال
پر بازدید ترین مطالب ماه
پر بازدید ترین مطالب روز



گزارش خطا  

^